Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Schollin kan inte hålla det inne längre – berättar sanningen om Bianca

09 jun, 2023, 18:30 
Samuel Björn
Christina Schollin och Bianca Ingrosso
Christina Schollin debuterar som sommarpratare i P1 den 29:e juni.

Christina Schollins ärliga ord om Bianca Ingrossos privatliv.

Annons
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!Brand logo
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!

Christina Schollin ska i sommar vid 85 års ålder debutera som sommarpratare i P1. Skådespelerskan har en lång och framgångsrik karriär bakom sig med roller på såväl dramaten som i olika kända filmer och tv-serier.

För många tv-tittare är hon idag dock mer känd från reality tv-serien Wahlgrens värld som mamma till sångerskan Pernilla Wahlgren och mormor till medie-personligheten Bianca Ingrosso och artisten Benjamin Ingrosso

Wahlgrens värld sändes för första gången i oktober 2016 och sedan dess har vi kunnat följa familjen genom skratt och gråt. Serien har även fått många tittare att höja sina ögonbryn genom åren då vi fått sett och höra om deras mest intima och privata händelser i livet.

Beundrar både Pernilla och Bianca

Att just privatlivet kommer snabbt upp på tal under Christina Schollins presentation som sommarvärd på Sveriges Radios hemsida var kanske därför ingen överraskning.

Bibi Rödöö som presenterar årets sommarpratare introducerar Christina som en person som med lätthet släpper in folk i sin privata sfär och som tillsammans med sin familj har gjort så i flera år.

Annons

– Jag håller en privat sfär där jag inte släpper in... men alltså min dotter Pernilla har ju inga spärrar, för att inte prata om lilla barnbarnet Bianca, hon har ju inga spärrar alls hon! Svarar Christina på presentationen och fortsätter.

– Jag beundrar dem båda två för det, att de vill liksom vända ut och in på sig själva.

Var på tiden för Christina att sommarprata

Men nu är det alltså dags för Christina själv att stjäla rampljuset under en sommar, då hon för första gången ska hålla ett sommarprat i P1.

Och inte en dag för sent var väll det!

Bibi Rödöö tycker att det är osannolikt hur Christina inte fått chansen att sommarprata tidigare... Och Christina håller med.

– Ja det var på tiden! Säger hon med ett leende på läpparna.

Vilken del av Christinas privata sfär vi kommer få tal del av under sommarpratet får vi reda på den 29:e juli då hennes sommarprat live-sänds i SR P1.

Annons