Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se Bianca Samlings utseendeförändring – alla säger samma sak!

21 aug, 2023, 14:30 
Felicia Plåt
Bianca Salming
Biancas far Börje Salming gick bort under 2022. Foto: TT

Bianca Salming har fått en ny look!

Annons

Det har varit ett tufft och händelserikt år för friidrottaren Bianca Salming. För ungefär nio månader sedan förlorade hon sin far, hockeylegenden Börje Salming i den obotliga sjukdomen ALS.

Bianca Salming slår tillbaka mot Carina Bergfeldt: ”Tänk om”Brand logo
Bianca Salming slår tillbaka mot Carina Bergfeldt: ”Tänk om”

Bianca och pojkvännens lycka

Under sorgen har hon haft sin pojkvän Tobias Lindberg, 28, vid sin sida att kunna gråta ut till. Paret har varit tillsammans sedan november 2021 och pojkvännen är väldigt lik Börje då han spelar ishockey.

När paret blev tillsammans spelade Tobias för Tjeckien vilket betydde att de fick börja förhållandet på distans. Men under sommaren har paret levt ett härligt samboliv ihop.

Annons
Bianca och Tobias
Paret har bott tillsammans under sommaren.

För tidningen Hänt berättar Bianca att hon och pojkvännen har varit på semester ihop, gått på konsert och haft en vardag tillsammans.

– Vi har bott tillsammans hela sommaren och jag måste säga att det har varit hundraprocent lyckat eftersom vi fortfarande är tillsammans, säger Bianca Salming till Svensk Damtidning.

Biancas nya look

Nu när sommaren börjar gå mot sitt slut hat det skett en del förändringar i Biancas liv. Bianca berättar för Svensk Dam att Tobias har skrivit kontrakt med en tysk hockeyklubb och har redan flyttat dit. Därför är de nu tillbaka med distans, men de är vana!

Annons

Bianca delar även med sig av en egen liten förändring, nämligen en utseendeförändring. På Instagram visar hon upp den nya looken för sina följare.

– Tillbaka till att vara super blond! Jag älskar verkligen den kalla färgen, skriver Bianca på Instagram.

Håret har gått från blont till riktigt en riktigt kall blond färg, och hon bär verkligen upp looken, vilket följarna håller med om.

– Va vackert! Passar dig perfekt, skriver en följare.

– Vilket prinsessa!, forsätter en annan.

– Så himla snygg färg! Du passar jättebra i den nyansen, skriver en tredje.

Annons