Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se bilderna: Märkliga scener med Malou i TV4 – gör saker tittarna inte borde få se

30 okt, 2022, 10:08 

Såhär har man inte sett Malou förut.

Annons
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Under söndagen gjorde Malou Von Sivers comeback i Nyhetsmorgon! Hon var ju en av programmets allra första programledare, så det "nya" jobbet är hon egentligen en veteran i.

Men inte riktigt allting gick enligt plan.

Reklampausen sändes ut

Vid det här laget är det vedertaget att allting kan hända i direktsändning, men tydligen också efteråt. När Malou bjöd in Perspektivpanelen råkade hon nämligen filmas under pausen – och det sändes ut.

På TV4-Play finns klippet på när Martina Montelius, Marie Göranzon och Åsa Beckman gästar Malou för att diskutera och debattera, och många starka känslor bubblade upp.

Annons

Speciellt hos Marie Göranzon, när det diskuterades huruvida det är rätt eller fel att Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson portas från Nobelfesten. Men den ilska stämningen kanske inte riktigt var så ilsken, för i klippet råkar nämligen kameran rulla under reklampausen.

Märkliga bilderna på Malou

Ja, dessa bilder ska ju inte tittarna egentligen få se. I videon ser vi Perspektivpanelen och Malou skoja och skratta, men ljudet är bortkopplat.

Malou börjar också fippla med sin telefon, och får till och med hjälp av produktionen som tar sig in i bild. Senare i programmet avslöjas det att hon försökte navigera en översättnings-app, då trisskraparen som gästade inte kunde svenska.

Att se Malou sitta och knappa på sin mobil i tv, ja, det tillhör inte något vi sett förut, och inte heller borde!

Det ser verkligen ut som att gänget roar sig – men på ett ögonblick fixar Malou till kavajen och sätter sig upprätt, och återgår till sändning.

Snacka om proffs – trots den lilla tabben, som som tur är inte råkade avslöja något allt för hemligt om vad som pågår när kamerorna slocknar...

Se bilderna nedan:

Dags för en bensträckare.
Kanske tänker hon igenom nästa replik?
Roade sig med Perspektivpanelen.
Något väldigt kul hände på mobilen.
Produktionen rycker in.
Såhär mycket brukar man inte se av Nyhetsmorgon-studion!

Svensk Dam har sökt TV4.

Foto: TV4

Annons