Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Semestervideon på Bianca Ingrosso får följarna att se rött: ”Skadligt”

12 aug, 2022, 15:44 

Nu svarar Bianca på kommentarerna.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Det är inte lätt att ständigt ha strålkastarna riktade mot sig, och få så gott som varje steg man tar granskat. Men det är också oundvikligt, i alla fall om du tillhör en av Sveriges kändaste familjer.

Wahlgren/Ingrosso-klanens influencerdotter Bianca Ingrosso kan skriva under på det. När hon i godan ro publicerade en video från sin semester strömmade plötsligt ilskna kommentarer in.

"Sätt åldersgräns"

Ja, det är trots allt en del av Biancas jobb, att dela med sig av glammiga och härliga klipp från hennes lyxiga vardag. Denna gång var det en dag till havs som stod på agendan, på en riktigt exklusiv båt.

Från dagen delade hon med sig av ett videoklipp, fullspäckat med somriga och vackra scener från sjöss. Men det var inte alla som var lika imponerade. I klippet syns bland annat väninnan och influencern Frøya Sofie Winther, och kompisarna poserar i bikini på båten. Det är dessa klipp som fick många följare att ryta ifrån.

Annons

"Ingen bra förebild för alla småflickor som ser upp till Bianca och får en helt snedvriden bild av kvinnor". Skriver en användare.

"Detta är EXAKT vad som får ungdomstjejer att må skit. Blir lite dubbelmoral över det hela… absolut är alla kroppar perfekta! Men om du tittar på hur denna film är filmad så är det bara fokus på att visa upp sig, inte avslappnad för fem öre. Borde vara åldersgräns på sånt här" Skriver en annan.

"Instagram är så jäkla skadligt. Förlåt men hoppas Instagram blir ett minne blott snart. Önskar Bianca all lycka i karriären och vill självklart det ska gå fortsatt bra för henne men hon klarar sig mycket bra utan Instagram. " Skriver en tredje bland annat, som menar likt de andra att videon bidrar till osunda ideal.

Biancas svar

Som tur är verkar Bianca själv inte ta allt för hårt på kommentarerna, och lägger på sin sida upp en länk till klippet med texten:
"Kommentarerna på denna video..." följt av en emoji som skrattar så den gråter.

I kommentarsfältet sluter också snabbt Bianca-fans upp för att slå tillbaka mot de hårda kommentarerna, och det är minst lika många – om inte fler.

Annons

"Bara scrolla vidare... Onödiga kommentarer kan man FAKTISKT låta bli att lämna. OM det är jobbigt, titta inte. Hoppas ni slutar följa personer, ni finner "fel". Ni VET vad detta kallas? Mobbing och kränkning. Hoppas inte fler tar efter ert beteende, usch" Skriver en följare som blivit upprörd av vad som skrivs om Bianca.

"Vilka jäkla nedlåtande kommentarer. Fy skäms på er vuxna människor!!" Skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons