Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Läkarens mardrömsbesked till Carola – efter otäcka olyckan: "Smärta"

12 aug, 2022, 12:00 
AvIbraheem Alsalman
Läkarens mardrömsbesked till Carola efter otäcka olyckan.

Nu kommer läkaren med ett minst sagt ett mardrömsbesked till Carola Häggkvist.

Annons
Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!Brand logo
Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!

I sommar har Carola Häggkvist, 55, haft en fartfylld semester där hon vilade upp sig ordentligt. Men i slutet av juli råkade hon för en otäck olycka.

På sitt Instagramkonto delade hon med sig av bilder och klipp på när hon tappar fotfästet när hon testar skejtboard som innehåller ett mekaniskt hjul i mitten. På klippet som alla hennes följare fått ta del av så svävar hon förbi på en sandstrand. Sedan tappar hon balansen och faller handlöst ner på marken. Det såg riktigt otäckt ut men tack och lov så klarade hon sig utan större skador.

Carola hälsade att hon klarade sig men att fallet var smärtsamt. Hon passade även på att varna andra.

"Och jag trodde först mitt onda knä var rökt igen men det var den andra sidans sätesmuskel som fick sig en sån rejäl smäll och omgång att det fortfarande känns som om jag råkat ut för en hjärnskakning i hela kroppen." Skrev Carola bland annat på Instagram.

Läkarens mardrömsbesked till Carola efter otäcka skadan

Carola Häggkvist åkte i veckan in till sjukhuset för att röntga skadan och se hur pass allvarlig den är. Tyvärr kom läkaren tillbaka med ett riktigt mardrömsbesked för den folkkära artisten.

Annons

Carola skriver själv på Instagram en uppdatering efter den tuffa läkarbesöket:

"Då är det en avsliten sena vid sittbenet som ska in på vågrätt 4:a … ( som kicken Lundqvist hade uttryckt sig. Skada sedan min oönskade split med en ’one wheel’ i juli. ) Efter ultraljuds undersökningen konstaterades det att det fanns svullnad kring den skadade senan som håller ihop muskler och skelett".

Carola avslutar sedan inlägget med positiv ton genom att peppa sig själv:

"Men den går att läka med tiden med rätt rehab övningar och att ta hand om sig. Att ge efter för smärta. Att inte pressa sig igenom när det gör ont men att backa… Det är typ min själs motsats men behöver bli min kropps bästa vän just nu.

Vi hoppas givetvis att Carolas skada läker fort och att hon snart mår toppen igen!

Foto: Instagram.

Annons