Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Carola känslosam efter otäcka olyckan: "En rejäl smäll"

Carola känslosam efter otäcka olyckan: "En rejäl smäll"

Carolas nya efter otäcka fallet. Bilder: Instagram

Carola Häggkvist ger en uppdatering efter otäcka olyckan.

Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande
1:07

Efter reklamen: Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande

(1:07)

Slå på ljud

Carola Häggkvist, 55, är en superfavorit i de svenska tv-hushållen. Artisten har genom åren underhållit oss med bland annat musik som toppat listorna år efter år.

I sommar har Carola haft en fartfylld semester där hon vilade upp sig ordentligt. Men i slutet av juli råkade hon för en otäck olycka.

På sitt Instagramkonto delade hon med sig av bilder och klipp på när hon tappar fotfästet när hon testar skejtboard som innehåller ett mekaniskt hjul i mitten. På klippet som alla hennes följare fått ta del av så svävar hon förbi på en sandstrand. Sedan tappar hon balansen och faller handlöst ner på marken. Det såg riktigt otäckt ut men tack och lov så klarade hon sig utan större skador.

Carola hälsade att hon klarade sig men att fallet var smärtsamt. Hon passade även på att varna andra.

Carola åtskild från dottern Zoe – följarnas oro för artisten

"Och jag trodde först mitt onda knä var rökt igen men det var den andra sidans sätesmuskel som fick sig en sån rejäl smäll och omgång att det fortfarande känns som om jag råkat ut för en hjärnskakning i hela kroppen." Skrev Carola bland annat på Instagram.

Carolas nya hälsning efter otäcka fallet

Nu har det gått drygt två veckor sedan oerhörda fallet och Carola Häggkvist verkar ha återhämtat sig för att fortsätta sin härliga semester.

Under veckan har den folkkära artisten spenderat dagarna i en båt tillsammans med några vänner. Hon skriver på Instagram:

"Tricket för å bli fest-fin var att ta ett dopp i havet EFTER att man lagt en bra make up och med blött hår sätta på sig en avspänd rockig kavaj ( från Zara ) och låta håret självtorka i sommarvinden innan vi åkte till Toto konserten! Hepp. Det gäller bara att ha bra smink och veta hur man lägger det."

Hon hälsar samtidigt att hon ska besöka läkaren för att undersöka skadan efter otäcka fallet:

"Nu e jag hemma och laddar för röntgen av mitt muskelfäste imorgon! Önskar dig en fin kväll. En bra bok, pod, .. Vad rekommenderar du just nu som GER liv och glädje? Kärlek", skriver Carola på Instagram.

Carolas ledsna stund med dottern Zoe – avslöjas av bilden

Carolas puss med kändismannen – nu kommer sanningen fram