Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos avslöjande om Let's dance: "Alla låg med alla"

26 mar, 2022, 07:00 
Lars Johansson
Besöker du "Let's dances" replokal, sätt dig ingenstans. "Fan vad det liggs i den där produktionen! Det är helt sjukt. Jag säger, om ni går på besök i träningsstudion, sitt ingenstans. Det är så mycket klegg överallt" har dansaren Carin da Silva berättat. Något Bianca Ingrosso bekräftar.
Otrohet, drama och intima möten.
"Let's dance" är programmet där det liggs hejdlöst i kulisserna – och i centrum står den mytomspunna sexsoffan.
– Jag säger, om ni går på besök i träningsstudion, sitt ingenstans. Det är så mycket klegg överallt, har tidigare dansaren Carin da Silva berättat.
Annons
Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony IrvingBrand logo
Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving

Nu har dragit "Let's dance" i gång igen.

Det program i TV4 där det liggs allra mest i kulisserna.

Vem minns inte Alexander Rybaks otrohetsskandal med dansaren Malin Johansson, eller hur Laila Bagge och Niclas Wahlgren föll handlöst för varandra medan de lärde sig sensuella rörelser och hämningslösa hopp.

De sena kvällarna och nätterna i reSSplokalen ger deltagarna gott om chanser att göra mer än bara lära sig latinamerikansk cha-cha.

Och i centrum står en mytomspunnen soffa.

– Det snuskigaste är att ”Let’s dance” under många år hade en soffa i träningslokalen. Den soffan gick det många rykten kring. Flera snuskiga historier associerades med den. Man kan säga att den blev känd. Nu finns inte soffan längre med oss. Det som hände ”i soffan har dock stannat i soffan. Jag har aldrig själv fått njuta av den. Men det är många andra som har njutit i den. Där stannar den historien, har en av programmets stora profiler Calle Sterner sagt till Hänt Extra.

Annons

”Det är adrenalin och endorfiner”

Komikern Sussie Eriksson har berättat om de sprittande känslorna som uppstår:

– Jag kan jämföra det med att vara nykär, det är adrenalin och endorfiner. Du vet hur lycklig man blir av en härlig discokväll med tjejkompisarna – så går man omkring och känner sig hela tiden.

Bianca Ingrosso som själv deltog 2016 har sagt:

– Alltså den säsongen som mamma (Pernilla Wahlgren) var med i, då låg alla med alla.

När Alexander Rybak och Malin Johansson dansade med varandra 2011 blev det mer än piruetter på parketten.

Bianca Ingrosso: "Alla ligger med alla"

– Alla ligger med varandra i ”Let’s dance”, det kallas ju för skilsmässoprogrammet. Det finns ju säckar inne i replokalerna där det finns lite fläckar på dem, berättade Bianca Ingrosso i podden ”Över bordet”.

Carin da Silva, tidigare dansare har berättat:

Annons

– Fan vad det liggs i den där produktionen! Det är helt sjukt. Jag säger, om ni går på besök i träningsstudion, sitt ingenstans. Det är så mycket klegg överallt, sa hon i ”Vakna med NRJ”.

Då berättade hon också varför stämningen blir så het.

– Jag tror att vi dansare är vana att ta på varandra. Det är inget konstigt för oss. Men om man står där som Gunde Svan, nu har det ju inte hänt något med honom och hans danspartner kan jag garantera, men han är kanske inte van vid att någon står och tar på hans höfter med ansiktet i penishöjd för att se hur höfterna rör sig.

Dansaren ville dock inte avslöja vilka det var som hade haft sex med varandra.

– Det är ganska många av dom här som är gifta och inte med varandra.

Annons