Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons stora lycka: ”Familjen växer!”

06 sep, 2022, 16:30 
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har tagit ett stort beslut!

Annons
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna

Sigrid Bernson, 32, och Robin Bengtsson, 33, blev ett par när de dansade ihop i programmet Let's Dance 2019. Sedan dess har de dansat vidare i livet och snart blir de föräldrar till sitt första gemensamma barn.

På Instagram avslöjade Robin och Sigrid den stora familjelyckan! Robin Bengtsson har sedan tidigare sonen William tillsammans med ex-flickvännen Emma Hallbygård.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”, skrev paret.

Recept.se Nyhetsbrev
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson träffades när de dansade tillsammans i Let's Dance 2019.

Stora lyckan: ”Familjen växer!”

Nu har familjen tagit ett nytt stort beslut och blivit med båt. Paret har delat med sig av lyxköpet på sociala medier och av bilderna att döma ser det verkligen som att familjen njuter av båtlivet.

Annons

”Ny båt, nya äventyr! Nu när familjen växer så kände vi att det var dags för båten att göra detsamma. Vi hoppas på många härliga dagar på havet med dig BonBon!” skriver Sigrid Bernson.

Sigrid Bernsons svåra tid

Men allt har inte varit en dans på rosor för familjen. Tidigare i år berättade Sigrid Bernson att hon i två års tid led av utmattningssyndrom och att hon bestämt sig för att lämna rampljuset ett tag.

Robin Bengtsson sa till Expressen i februari att det otroligt tufft att se Sigrid må så fruktansvärt dåligt, men att coronapandemin gjorde att han kunde vara hemma en del och stötta henne.

– På något sätt har det varit pandemi under hela den tiden det pågått så jag har varit ganska mycket ledig och varit hemma mycket och stöttat och så. Det har känts bra att man inte har varit ute och jobbat 200 dagar om året, sa han.

Foto: TT/Instagram

Annons