Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Simon Skölds syrliga passning till Camilla Läckberg:"Ungefär så"

07 jul, 2023, 06:30 
Samuel Björn
Simon Sköld och Camilla Läckberg
Camilla Läckberg släppte i dagarna sitt sommarprat i P1.

Simon Skölds skämtsamma pik till frun.

Annons
Camilla Läckberg om näthatet: "Kallade min man toyboy"Brand logo
Camilla Läckberg om näthatet: "Kallade min man toyboy"

Camilla Läckberg och Simon Sköld har varit gifta sedan 2017. Under midsommarhelgen publicerade paret bilder på sina Instagram-sidor och förklarade sin kärlek för varandra på nio-årsdagen från att de först började träffas. Igår fick Camilla åter igen vara med i Simons flöde, men denna gången genom en syrlig passning med glimten i ögat från MMA-fightern.

Kändisparet firar 9 år

Under de 9 år som Camilla och Simon har träffats har du hunnit blivit otroligt populära bland det svenska folket. Man har kunnat skådat paret i program som Fångarna på fortet, När och fjärran och Lets Dance.

Annons
Camilla Läckberg och Simon Sköld tillsammans med programledaren David Hellenius i Lets Dance 2019 då Simon var en av deltagarna.

Deras kärlekshälsningar på midsommar nådde även ut till de över 410 000 följare som paret tillsammans har på Instagram.

"Idag på midsommarafton har vi varit tillsammans i 9 år. Den här bilden är tagen den dagen. Vi hade efter tre dejter på vinst och förlust dragit ut till mitt land för en midsommarhelg själva (...) Han visade sig vara pusselbiten jag saknade och nio år senare kan jag inte förstå hur livet skulle varit utan honom. Happy 9th älskling!", skrev Camilla till bilden på en ung Simon Sköld som sitter med en gitarr i knät, sjungandes på låten When you say nothing at all av Ronan Keating.

Annons

Simon i sin tur la upp en bild från parets bröllopsdag, med den lite kortare men lika kärleksfulla texten:

"9 år sen vi firade vår första midsommar ihop. 🤩😍 nu gifta, barn och en massor med minnen ihop 🥳 Älskar dig mitt hjärta"

Skämtsamma passningen

Men gårdagens passning då?

Jo. Efter nio år tillsammans så har de flesta par lärt känna sin partners alla sidor, de bra som dåliga. Man lär sig också acceptera och skämta om varandras tillkortakommanden.

Igår publicerade Simon Sköld en "meme" på två stycken sport-kommentatorer som är i extas och knappt kan tro sina ögon med rubriken "När din fru är klar i tid". En video som Simon verkar kunna känna igen sig i då han skrev "Ungefär så" tätt av massa skrattande emojis när han publicerade den på sin egna Instagram-sida.

Simon Skölds Instagram-story
Simon Skölds syrliga och skämtsamma passning till Camilla Läckberg på hans Instagram-story.
Annons
Annons