Skandalen i Så mycket bättre – Carolas flirtande gjorde artistkollegan generad

skandalerna i så mycket bättre

Från Silvana Imams sextext till Carolas raggande på Danny Saucedo. Här är skandalerna i Så mycket bättre!

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Så mycket bättre är en av Sveriges mest folkkära tv-program, och under årens lopp har det hänt en hel del både framför och bakom kulisserna.

Från ilskna bråk till envist sexflirtande - här är skandalerna i Så mycket bättre!

Silvanas sextext

I den senaste säsongen av Så mycket bättre gjorde Silvana Imam en version av Benjamin Ingrossos låt Tror du att han bryr sig. När Silvana väl började sjunga låten tappade Ingrosso hakan på grund av att texten handlade om lesbiskt sex.

”Jag vill se när jag äter dig. Sliter av dig din klänning”, rappar hon bland annat.

LÄS MER: Makens chockerande avslöjande om Helen Sjöholm

”Jag bär dig till bordet. Till sängen tillbaka till köket till bordet till köket”, fortsätter Iman.

Efteråt är Benjamin Ingrosso i chock.

– Jag blev jättegenerad av texten. Den var ju skitsnuskig, sa Ingrosso i programmet.

Carolas raggande på Danny

I en av säsongerna hade Carola Häggkvist ett väldigt flirtigt beteende mot Danny Saucedo, och bad honom bland annat att massera hennes lår och beskrev sig som "blöt och het".

Danny Saucedo tog i sin tur Carola Häggkvists flörtande med ro och tyckte rentav att det var smickrande.

– Jag tänkte att det var härligt. Det var uppfriskande. Det var kul att bli uppraggad av Carola. Det var jättehärligt, har han sagt till Expressen.

Bråket mellan Jill Johnson och Tommy Nilsson

Jill Johnson medverkade i den sjunde säsongen 2016 och gjorde succé med sin känslosamma tolkning av Öppna din dörr.

Något som inte visades i programmet var att Jill Jonson och Tommy Nilsson började bråka under en aktivitet där artisterna skulle skriva en låt. Nilsson ska ha stormat ut ur rummet, men TV4 valde att klippa bort när artisterna blev sams utanför kamerorna.

LÄS MER: Siw Malmkvist om sin hemliga sjukdom

– De lyckades väl försonas innan det var dags att gå på scenen under eftermiddagen, berättade Martin Nygren, producent på TV4.

Christer Sandelins sömntabletter

I den säsong Christer Sandelin medverkade var han väldigt svårväckt vilket oftast framställdes som något komiskt i programmet.

– Jag tror att de flesta var ganska irriterade. Det gick ju inte att väcka honom, sa Plura Jonsson då.

Bakom den komiska inramningen fanns det dock en något mer dyster sanning. Sandelin var nämligen drogad på sömntabletter och det var därför han inte gick att väcka.

– När jag kom hem från inspelningarna tog jag kontakt med Sabbatsbergs sjukhus och ville få hjälp med mitt tablettberoende, har han senare berättat.

Little Jinder: ”Så jävla förbannad”

Josefine Jinder, mer känd som Little Jinder, umgicks mycket med Danny Saucedo i programmet, men i återföreningsavsnittet avslöjade hon att hon blev väldigt arg på sångaren.

– Danny var av någon anledning väldigt missnöjd med hur han framställdes. Så säger han, riktat till mig, ”Josefine när du säger någonting då lyssnar man, men när Danny Saucedo säger någonting är det ingen som bryr sig”, har Josefine Jinder sagt i podcasten Värvet.

Josefine Jinder berättade att det var just den kommentaren som gjorde henne "förbannad".

– Han försöker tvätta bort Idol- och Melodifestivalstämpeln, men jag blev så jävla förbannad över att han projicerade sitt missnöje på mig.

Danny Saucedo har i sin tur sagt att han kände sig missuppfattad av Jinder och att de heller inte har haft så mycket kontakt efteråt.

Lisa Nilssons ilska mot Kleerup

Under Så mycket bättre fick Lisa Nilsson stöd av sina kollegor då hon gick igenom en kris i sin dåvarande relation och efter inspelningarna separerade hon från sin sambo.

Hon och Andreas Kleerup blev nära vänner under inspelningarna, det ryktades till och med om att de hade en romans, men trots vänskapen uppstod det ett hett bråk under inspelningarna.

Efter att Nilsson tolkat Kleerups låt gick han fram och visade något i hennes öra, varpå stämningen blev allt annat än bra. Det visade sig att han hade gjort henne uppmärksam på att hon hade sjungit fel på ett ord i den ursprungliga låttexten.

– Nej, vet du vad. Det träffar mig mycket mer, därför behåller jag det så. Det är en tolkning, sa Lisa Nilsson och tittade sig runt bordet.

– Är det någon annan som har någon synpunkt så kan vi ju rösta, sa hon irriterat.

Foto: TT