Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skrattfest i Nyhetsmorgon – klippen som fick Steffo Törnquist att bryta ihop!

08 aug, 2022, 08:45 
AvSimon Holm Stålhand
Foto: Skärmdump TV4

Morgonen inleddes med en hel del skratt!

Annons
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges mest populära program. Varje morgon så blandas seriös journalistik med skoj och roliga inslag, vilket förmodligen är framgångsreceptet för TV4:s succéprogram.

Profilerna som leder programmet är också en bidragande faktor till succén. Den mest populära programledaren är förmodligen Steffo Törnquist, 66. Sedan år 2000 har han varit en av programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon. Men snart ser han ett slut.

Steffo Törnquist har tidigare berättat att han kommer att gå ner i tid på Nyhetsmorgon. Till Svensk Damtidning utvecklar han i ett sms:

"Tanken med att gå ner till en sändning i veckan är att jag ska orka, helst i några år till. Varje sändning är ett marathon och jag är ju inte 25 längre. Och jag väntar med pensionering tills min fru Carro slutar jobba, hon är några år yngre och har kul med sitt juristande".

Steffos skrattanfall!

Under helgen så var han tillbaka efter sin semester vilket han berättade om via sin Instagram. Han bildade par med Sofia Geite – vilket han verkligen gillade!

Annons

Under söndagens avsnitt bjöds skaparen Sebastian Widman, av Instagramkontot Sveriges roligaste barn in till sofforna. Då bjöd han på några klipp som fick programledarna att bryta ihop av skratt.

Klippet som Sebastian Widman visade upp var på en liten flicka som hade tappat bort sitt gosedjur. Eller hade hon verkligen det?

Barnet är ledsen för hon hade "glömt" sitt gosedjur som föreställde en sjöhäst. Hon hade den i handen hela tiden påstod hon. Vilket också var sant – men hon tittade i fel hand. Så i slutet av klippet upptäckte flickan att hon höll i gosedjuret, vilket fick henne att börja skratta.

Det var skratt i studion också.

– Så där blir det när man blir gammal också, fast med glasögonen, säger Steffo Törnquist mellan skratten.

Se inslaget via länken här!

Annons