Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skulle firat tio år som gifta – frun om livet utan Patrick Grimlund: "Om o om igen"

29 sep, 2023, 13:30 
AvGabriella Hall

För tio år sedan gifte sig Sara och Patrick Grimlund. Nu uttrycker Sara sin sorg och kärlek.

Annons

Efter Patrick Grimlunds bortgång i början av året tillägnar Sara Grimlund honom ett Instagram-inlägg med flera bilder och en kärleksfull text på dagen de skulle firat tio år som gifta.

Kända svenska profilerna som lämnat oss 2023Brand logo
Kända svenska profilerna som lämnat oss 2023

"10-årig bröllopsdag - 8 månader och 20 dagar som änka. Du gjorde mig till världens lyckligaste människa Patrick. Din passion och kärlek för mig, barnen och livet var fantastiskt, som ett vattenfall av kärlek som bara pågick. Du älskade oss överallt och överöste oss med kärlek och värme. Jag skulle göra allt för att få uppleva det igen. Hela tiden och om o om igen", skriver hon på torsdagen.

Två av de delade bilderna är från deras bröllopsdag och i kommentarsfältet överöses Sara Grimlund med kärlek.

Privatekonomen Patrick Grimlund.
Patrick Grimlund.

Död i trafikolycka

Lyxfällan-profilen Patrick Grimlund omkom i en bilolycka efter att ha krockat med en lastbil utanför Strängnäs. Polisen inledde en utredning om vållande till annans död. Förundersökningen lades sedan ner i början av maj, utan misstanke om brott.

Efter sig lämnade han sin fru och deras tre gemensamma barn, och en son från ett tidigare förhållande. Patrick Grimlund blev 50 år gammal.

Under sju år ledde han TV3:s "Lyxfällan" men 2017 försvann han från tv-branchen för att driva företag, och investera och coacha mindre startups.

Foto: TT / Instagram/Sara Grimlund

Annons