Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Scenerna i Sveriges mästerkock leder till skratt – sen åker deltagaren ut

25 jan, 2024, 07:00 
Sveriges mästerkock
Thoula Giotitsa gjorde en maträtt som förde tankarna till annat håll och ledde till skratt – sen åkte hon dessvärre ut.
Annons

Det stod rårakor på menyn i Sveriges mästerkock. Amatörkockarna stod uppradade för att imponera på expertjuryn, som ivrigt väntade på att få provsmaka rätterna.

Men när jurymedlemmen Mischa Billing kom fram till Thoula Giotitsas bord fick hon en chock. Thoulas råraka hade ett lite ekivokt utseende.

Här dyker kungen upp i ”Sveriges mästerkock VIP”Brand logo
Här dyker kungen upp i ”Sveriges mästerkock VIP”

Snusket i Sveriges mästerkock – deltagaren utkastad

Som hon själv beskrev det:

– Det påminner om det jag brukar måla på fritiden. Lite av en fjäril, eller en vulva. Det ser ut som en vulva, säger Thoula i programmet.

Både Thoula och Mischa bröt ihop i fnissattacker. Den annars så kontrollerade Mischa, som till vardags är sommelière och lektor i måltidskunskap vid Örebro Universitet, kunde inte hålla tillbaka skrattet.

Annons

– Mischa skrattade när hon provade min rätt, så jag vet ju inte hur jag ska tolka det riktigt, säger Thoula i programmet.

Sveriges mästerkock
Rårakan som enligt Thoula skulle föreställa en vulva.

Sedan kom avgörandet. Thoula ropades fram till juryn tillsammans med ett gäng andra deltagare.

– När jag hör mitt namn börjar hjärtat banka och jag blev väldigt, väldigt nervös, säger Thoula.

Tyvärr räckte inte Thoulas råraka hela vägen. Hon fick lämna programmet – men på Youtube kan man fortsätta följa henne och hennes matlagning! Här gör hon också vloggar med sin familj.

Det här är Mischa Billing i Sveriges mästerkock

Mischa kom till Sveriges mästerkock som ersättare till Anders Dahlbom. Hon var i princip okänd för den större massan då, men blev snabbt en tittarfavorit.

Svensk Dam har intervjuat Mischa om hennes plötsliga kändisskap.

– Alltså Gud, i början var det lite ovant att bli så igenkänd men man vänjer sig efter ett tag. Jag måste också säga att det är rätt fantastiskt att få så mycket positiva och glada tillrop. Det är härligt, säger Mischa Billing till Svensk Dam.

Samtidigt är Mischa noga med att dra gränsen.

– Det är nog ett beslut jag har tagit, att inte vara för privat. Det håller jag för mig själv och sedan har jag min officiella sida. Det bara blev så och jag trivs rätt bra med det, säger hon.

Annons