Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofi Fahrmans upptäckt i samband med lyxbröllopet: "Kommer inte ha fest där igen"

01 nov, 2023, 12:00 
AvGabriella Hall

Den tråkiga överraskningen gjorde allt mycket svårare.

Annons

I början av oktober sa modeprofilen Sofi Fahrman ja till sin stora kärlek miljardären Filip Engelbert. Efter en mindre ceremoni under corona-pandemin slog paret denna gång på stort.

Madeleines och Chris hemliga kodspråkBrand logo
Madeleines och Chris hemliga kodspråk

Bröllopet hölls i den charmerande italienska staden Venedig. Som både kallas för kärlekens och kanalernas stad, två namn som passar perfekt in på själva bröllopet. Båda sakerna var nämligen högaktuella.

Kärleken blomstrade under bröllopet som Sofi beskriver som otroligt känslosamt. Hon lever fortfarande på minnena från den stora dagen, berättar hon i sin podcast ”Trettio plus trevar”.

Bröllop, skrik, skratt och tårar

Middagen efter ceremonin bjöd på skratt, tårar och många överraskningar. Dels hade brudparet övat in en dans, dels hade toastmastrarna ordnat ett häpnadsväckande och chockartat avslut på kvällen.

Överraskningen som resulterade i skrik var en video där en man målade av brudparet med sin penis.

Sofi Fahrman och Filip Engelbert gifter sig i Venedig.
Sofis och Filips romantiska bröllop i Venedig!

Logistikfesten innan festen

Kanalerna och vattnet spelade också en stor roll, större än förväntat. För dansen och videon var inte de enda överraskningarna. För att ta sig till platsen giftermålet ägde rum var vattenvägen den enda möjliga.

Annons

De hyrde ett palats och enbart palatset visade det sig. Hur de tog dit alla saker och gästerna, som många ingår i societeten, fick paret stå för själva.

– Det var lite så: Vill ni ha värme? Vill ni ha toalett? Jaha.. Sen måste ni ha en brygga för annars kommer ni ju inte in i palatset, säger Sofi Fahrman Engelbert i podcasten.

Här blev också just vägen till palatset en utmaning.

– Det ska tilläggas att allt kom också vattenvägen, så varenda stol, varenda blomma, att bara se det på ett lite större fartyg lyftas in med kran. Nej det har varit en större logistiskfest, säger hon och skrattar.

– Vi kommer inte ha fest där igen.

Så trost den lyckade festen spelade logistigen en allt för stor roll för en framtida festfavorit i repris.

Foto: Karin Törnblom/TT, Sven Lindwall/Expressen/TT

Annons