Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Geite avslöjar äkta känslorna för kollegan – se kärleksförklaringen här!

08 jun, 2024, 06:00 
Vendela Lönnqvist
TV4
Nu visar Sofia Geite sina äkta känslor!
Annons

Det är ingen hemlighet att programledarna för "Nyhetsmorgon" har en otrolig sammanhållning – både framför och bakom kameran.

En självklar figur i gänget är Sofia Geite, som likt majoriteten av sina kollegor arbetade inom flera olika sektioner på TV4 innan hon landade rollen som programledare för Sveriges största morgonprogram.

7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

Steffo Törnquists miss i direktsändning

Oftast syns Sofia tillsammans med Steffo Törnquist, och duon är omåttligt populära – inte minst märks det när någon av dem råkar tabba sig i direktsändning.

Annons

Han tog nämligen ut reklamen lite väl i förskott, varpå Sofia påminde honom om att de har 45 sekunder tillgodo. Steffo inser sitt misstag och Sofia brister ut i en skrattattack som hon får svårt att kontrollera.

Oskyldiga missar av sådana slag brukar vara oerhört uppskattade av tittarna. Inte så konstigt kanske, eftersom det visar på mänsklighet och på programledarkollegornas goda relation.

Sofia Geites kärlekshyllning till kollegan

Det finns också en annan person som Sofia ofta jobbar tätt samman med, nämligen Martin Järborg. Under måndagsförmiddagen var det dags för duon att ratta Nyhetsmorgon tillsammans – till Sofias stora glädje.

Annons

Hon passade, innan sändning, på att hylla sin kära kollega på Instagram:

"Så roligt att få jobba tillsammans med @mjarborg den här förmiddagen ❤️", skriver Sofia under en härlig bild på de två kollegorna.

Annons