Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Geites enorma glädje – visar upp bebislyckan: ”Efterlängtad”

27 feb, 2023, 21:10 

Nyhetsmorgon-profilen Sofia Geite delar själv med sig av lyckan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Med van hand, bred kunskap och en ständig nyfikenhet dyker Sofia Geite med jämna mellanrum upp i Nyhetsmorgon och vägleder tv-tittarna i den ständigt pulserande nyhetsvärlden.

7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

Den senaste tiden har Sofia Geite haft TV4-veteranen Steffo Törnquist vid sin sida och tillsammans har programledarduon blivit något av tittarnas stora favoriter!

Ena stunden kan de prova ett bakverk, för att en sekund senare gå vidare till något betydligt allvarligare ämne. Nyhetsmorgon är som bekant ett program som blandar högt och lågt.

Sofia Geite och Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon
Sofia Geite och Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon i TV4.

Grannarna stoppar Sofia Geites flytt

Utanför jobbet på TV4 lever Sofia Geite ett härligt familjeliv tillsammans med Johan Edlund, även han en välkänd TV4-profil, och döttrarna Elsa och Ester.

Annons

De bor i en fin lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm. Samtidigt har paret öppnat upp om en eventuell flytt, men eftersom de har världens bästa grannar så har beslutet skjutits upp.

”En av anledningarna till att vi har svårt att flytta - vi har världens bästa, snällaste och mest hjälpsamma grannar”, har Sofia Geite skrivit på Instagram.

Sofia Geites lycka

Självklart är det väldigt härligt för Sofia Geite och familjen att ha tillgång till så goda grannar. Det är verkligen inte alla som har den turen och tryggheten i sina liv.

Det verkar dessutom som att de lyckliga ögonblicken avlöser varandra. Nu berättar Sofia Geite att hennes syster väntar barn och att de nyligen anordnade en storslagen babyshower för henne.

”Babyshower för min lillasyster. Hemmet fylldes av så mycket skratt, klokskap, presenter och mat - i väntan på en efterlängtad liten bebis”, skriver Sofia Geite på Instagram.

Wow, så härligt!

Foto: TT/TV4

Annons