Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Geites oväntade familjelycka – bonusmamma till programledarens son!

07 nov, 2022, 16:00 

Hur hänger den här relationen ihop egentligen?

Annons
7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

De olika relationerna som under åren blomstrat och brustit inom TV4:s fyra väggar är många. Inte så konstigt kanske, med tanke på hur många olika profiler som under åren passerat genom dörrarna.

Tv-huset har lyckats koppla ihop programledarna Sofia Geite och Jessica Almenäs – men hur då?

Steffos ord om kollegan

Sofia Geite är ingen rookie på TV4, hon har en gedigen bakgrund och har axlat en rad olika roller. Idag ser vi henne i Nyhetsmorgon där hon inte sällan rattar skutan med Steffo Törnquist, men innan dess har hon både jobbat som redaktör för TV4 Nyheterna och på Efter fem.

Det råder ingen tvekan om att hon är omtyckt, både i huset och bland tittarna.

– Jag tycker Sofia är en väldigt bra journalist och jag har väldigt stort förtroende för henne. Vi har det jävligt kul tillsammans också, hon är jättebra, sa Steffo till Svensk Damtidning om sin nya parhäst.

Steffo Törnquist och Sofia Geite
En succéduo i rutan!

Ibland händer det dessutom att hon gästspelar som nyhetsuppläsare på TV4s sändningar online – en riktigt mångfacetterad journalist, med andra ord.

Annons

Är bonusmamma till TV4-profilens son

I privatlivet har hon minst lika mycket flux, och lever ett lyckligt liv tillsammans med maken och sportkommentatorn Johan Edlund och döttrarna Elsa och Ester, födda 2013 och 2017.

Johan och Sofia knöt ihop säcken med ett bröllop 2018, och förutom sitt livskärlek fick hon även en bonusson, nämligen Jack. Jack är Johans son från sitt tidigare äktenskap, med ingen mindre än Jessica Almenäs.

Johan Edlund med Jessica Almenäs till vänster, och Sofia Geite med maken Johan Edlund och döttrarna Elsa och Ester

Alla tre har jobbat, eller jobbar på TV4, och har nu även blivit "familj"! Och Sofia Geite hyllar gärna sin TV4-kollega, och bonussons mamma.

– Den (relationen) är jättebra och har alltid varit bra. När Johan och jag träffades så jobbade ju Jessica på TV4 också så vi har ju jobbat i samma bransch innan och sådär, har Sofia Geite tidigare sagt till Hänt.

Annons

På sin Instagram visar Sofia nu upp sin härliga helg, som inkluderade en bowlingkväll med familjen, bland annat barnen Ester och Jack. Vem som vann? Ja, se bilden nedan!

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons