Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Geites privata bild - bevisar kärleken till TV4-mannen

11 aug, 2023, 07:00 
Samuel Björn
Sofia Geite
TV4-kollegorna har varit gifta sedan 2018.
Programledaren på Nyhetsmorgon njuter av semestern med nära och kära.
Annons
7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

Sofia Geite har länge varit en av Nyhetsmorgons mest älskade programledare. Nu i veckan lämnade hon tv-rutan och flög till Rhodos med familjen för lite välförtjänt semester.

Väl i Grekland delar Sofia med sig lite bilder från den härliga familjesemestern - tillsammans med TV4-profilen Johan Edlund.

Kärlek på TV4

Johan Edlund är en sportjournalist som länge jobbat med kommentering för såväl trav som idrott för TV4. Kollegorna Sofia och Johan har döttrarna Elsa och Ester tillsammans och har sedan 2018 varit gifta.

Kärlek i TV4 är inget nytt. Utöver Sofia och Johan finns gott om par mellan kollegor. Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal från nyhetsmorgon är ett par sedan 2006 och även Thomas Ritters hittade kärleken på jobbet med frun Paula Ciavarella som jobbar på TV4-nyheterna.

Annons

Johan Edlunds ex hittar vi även inom TV4. Han har nämligen tidigare haft en relation med Jessica Almenäs och tillsammans fick paret sonen Jack.

På Sofias semesterbilder kan vi se att både barnen med Johan samt bonusbarnet Jack var med till den Grekiska värmen.

Jessica Almenäs och Sofia Geites relation

Att jobba ihop med sin mans ex kan ju låte som en knepig sits för många. Men det har inte varit några problem för Sofia. Hon har tidigare berättat om sin relation med Jessica Almenäs för Hänt

– Den är jättebra och har alltid varit bra. När Johan och jag träffades så jobbade ju Jessica på TV4 också så vi har ju jobbat i samma bransch innan och sådär, sa hon.

Sofia berättade att deras relationer till varandra i den stora bonusfamiljen fungerar väldigt bra och att de till och med brukar fira Jacks födelsedag tillsammans,

– Det är jättefint både för Jack och för oss, att vi trivs i storfamiljen. Det är ju inte en självklarhet att det blir så. Men för oss har det verkligen varit så, det är skönt, berättade Sofia Geite för Hänt.

Annons