Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sofia Ståhl avslöjar hemligheten i relationen med Tareq Taylor – nu är den ute

24 jan, 2024, 11:21 
Vendela Lönnqvist
Så bra tips!
Så bra tips!

Sofia Ståhl diskuterar öppet på sin blogg – och ger sina bästa tips.

Annons

På kort tid har en hel del hunnit hända för kändiskocken Tareq Taylor, 54, och den personliga tränaren Sofia Ståhl , 35.

Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Så länge har Tareq och Sofia varit tillsammans

Kändisparet, vars relation blev offentlig i mars 2023, hamnade högt på tapeten i media och sedan dess har de bland annat syns till på flera offentliga tillställningar och hunnit skaffa ett eget hus tillsammans.

Sofia har heller inte varit blyg för att dela med sig av upp-och nedgångar i vardagslivet på sin blogg.

Sofias egna ord – problemet i relationen

Den 35-åriga personliga tränaren brukar också bjuda på en hel del tips och tricks, inte minst i relationsväg.

I sitt senaste inlägg diskuterar hon ett specifikt ämne – nämligen hur man håller romansen vid liv i en relation som kantats av vardagsbygget.

Annons

"Jag kanske kastar mig ut på djupt vatten här men låt oss testa en tanke. Har inte formulerat den tidigare, men såhär: Tänk om att BETE sig nykärt är en del i att få relationen att fortsätta glöda?", inleder Sofia.

Hon menar att det är lätt hänt att det blir en markant skillnad i relationen när det nykära stadiet börjar avta och vardagen knackar på.

"Man kanske ligger mer sällan, pratar mer sällan, umgås mer sällan. Flyttar man ihop blir kanske vardagen .... ja vardag? Får man barn börjar nästa kapitel där kärleksrelationen plötsligt sjunkit i prioritet. Så hittar man varandra någonstans mellan tvätthögar, vabb-dagar och gnäll - orgasm vad var det nu igen?"

Sofia Ståhls bästa tips för att hålla romansen vid liv

Hennes främsta knep är då att tänka på hur man beter sig i relationen.

Annons

Med det menar hon alltså inte det självklara som att vara respektfulla med varandra och visa uppskattning – utan att fortsätta bete sig som nykära.

"Att inte låta hånglet i hallen försvinna. Att fortsätta pussas och kramas när man säger hej och hejdå. Att stryka den andra över ryggen när man går förbi eller oväntat ta tag i sin partner och ja, valfritt."

"Det går ju att göra små saker som väcker pirr och kul och lust och fint även fast det är familjeliv, lång relation, vardagslivet osv."

"Jag vet att det inte är lätt"

Sofia avslutar inlägget med att poängtera att det må vara lättare sagt än gjort – men att det är en teori som, om man aktivt tänker på det, kan hjälpa kärleken på traven.

"Visst finns det något GULD i att aktivt välja att fortsätta bete sig som nykära även när den gulligulligaste perioden svalnat?"

Annons