Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylor och Sofia Ståhls beslut i relationen – efter bara en månad i nya huset: "Inte riktigt trott"

13 aug, 2023, 16:00 
Felicia Plåt
Tareq Taylor
Tareq och Sofia träffades 2021. Foto: TT

Tareq Taylor och sambon Sofia Ståhl har flyttat in i sitt nya hus.

Annons

Under 2021 hittade stjärnkocken Tareq Taylor sin stora kärlek i hälsocoachen Sofia Ståhl. De delar gärna med sig av små glimtar från deras liv tillsammans och nyligen blev de även husägare tillsammans.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Parets nya hus

Sofia har tidigare delat med sig av att paret har börjat flytta in grejer i huset och att både Tareq och hennes saker har tagit plats i huset i Saltsjö-Boo, vilket Hänt rapporterat om.

Paret verkar vara riktigt lyckliga och i mitten av juli visade Sofia upp lite videos från deras nya boende och uttryckte hur lyckliga de är att äntligen få bo i deras drömhem.

"Vi önskade oss grusväg, havet, naturtomt, hus med själ och en plats som kan utvecklas med oss. Den kom till oss i våras och nu har vi bott här i två veckor. Vi har hittat hem!", skrev hon till videon på Instagram.

Annons

Nu har paret bott i huset i lite mer än en månad och Sofia har delat med sig av ett speciellt beslut som paret har tagit i samband med det nya huset. En dröm kommer nämligen att få gå i uppfyllelse.

Tareq och Sofias beslut

I ett inlägg i sin blogg berättar hon om sitt favoritställe i huset, det är inget mindre än hönshuset. Sofia har nämligen haft en dröm om att en dag få ha höns, och nu verkar det bli verklighet.

– Men nu är det möjligt! Hönshuset finns redan och min kille delar samma dröm så det är som gjort, skriver hon i inlägget.

Däremot kommer det dröja innan hönsen fåt flytta in då de behöver bygga om lite, och Sofia vill inte att de ska flytta in i flyttkaos. Under tiden kommer paret även att läsa på om olika raser och hur man tar hand om dem på bästa sätt då varken Sofia eller Tareq har haft höns tidigare.

– Vi båda är uppvuxna med djur så längtar tills vi våra egna kan flytta in och hönsen blir antagligen först ut, skriver hon på bloggen.

Annons