Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Wistam anklagar Pernilla – efter beteendet mot Christian Bauer: "Kör över honom"

23 nov, 2022, 15:00 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer och Sofia Wistam

Nu sätter poddkollegan ner foten.

Annons
Pernilla avslöjar – flyttar från ChristianBrand logo
Pernilla avslöjar – flyttar från Christian

Pernilla Wahlgren börjar se ljuset i husbyggartunneln! Lagom till jul beräknas nu hennes lyxvilla på Lidingö vara redo för inflytt – men hon kommer inte ensam.

Hon blir sambo med pojkvännen Christian Bauer, men parets inredningsstil går isär.

Pernilla stoppade pojkvännen

Det var poddkollegan Sofia Wistam som fick sig en inblick i relationen när hon hälsade på paret i rensningen inför flytten. Pernilla, som ju ofta pratar om hur bra hon är på att bunkra prylar ser fram emot en nystart i Lidingö-villan.

Det enda hon planerar att ta med sig från det gamla huset är en soffa, något som Sofia Wistam inte förstår sig på. Hon berättar då att Pernillas pojkvän Christian som också flyttar in däremot fick skarpt nej på att ta med sig egna möbler till huset.

Annons

–"Jag skulle vilja ha en stol som jag fått av min pappa som inte finns längre” härmar Sofia pojkvännen Christian i podden Wahlgren och Wistam.

– Du bara NEJ!, forsätter hon, och säger att Christian bad om att få ta med stolen flera gånger men fick upprepade nej innan Pernilla till slut gav vika.

Pernilla menar att hennes inredare jobbat hårt för att allting ska vara snyggt och matcha i det nya huset, och att hon inte heller fått ta med sig saker hon gillar från det gamla huset.

– Då vart jag lite så: om inte jag får ha med mig mina favoritmöbler så ska väl inte Christian!

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer
Ett maka par – med omaka inredningsstil.

Sofia Wistams hårda ord: "Tycker synd om honom"

Men stolen följer med till lyxbygget. Pernilla berättar att stolen har ett högt affektionsvärde för Christian, då han ärvt den av sin far som tyvärr inte längre finns.

Annons

Sofia Wistam flikar in och säger att det också var en snygg stol, och det visar sig faktiskt att den var från en känd arkitekt. Slutet gott, allting gott – eller?

Nej, det visar sig att soffan som Pernilla ville ta med från det gamla kedjehuset är det inte bara Sofia som ställer sig emot. När Sofia frågade honom kom han med ett ärligt svar:

– Nej men hon lyssnar inte på mig…. Jag bara: Stackarn. Då tycker jag lite synd om honom, att du bara kör över honom, pikar hon Pernilla.

Men Pernilla står fast vid att alla fått som de vill:

– Nej men nu gör jag inte det, utan självklart ska han få ha sin stol där. Men jag vill ha kvar min soffa även om du och Christian tycker den är för sliten.

Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö
Här inne kommer både en omtalad stol och soffa stå inom kort.

Foto: TT

Annons