Sofia Wistams drag efter skandalprogrammet - bilderna från den lyxiga villan

Sofia Wistams lyxiga villa i Sandhamn är något alldeles extra.

Programledaren Sofia Wistam lever i lyx om somrarna...

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
0:43

Efter reklamen: Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

(0:43)

Slå på ljud

Sofia Wistam, 56, är väldigt aktuell just nu med programledarrollen i det omtalade reality-programmet Naked attraction.

När Sofia inte jobbar bor hon vanligtvis i Lidingö men om somrarna åker hon med familjen ut till sitt lilla - nja, inte så lilla - lyxiga lantställe på Sandhamn. Där brukar familjen umgås om somrarna och såklart skapa mycket fina minnen i en underbart fin miljö. En del guldklimpar hittar sin väg till programledarens sociala medier.

Jenny Strömstedt i bråk om Sofia Wistams skandalprogram: "Obehagligt"

Här är det dags för middag med goda vänner. "Sofias Änglar"-kollegan Mattias Särnholm och flickvännen Stina Sjölind förser sig med dryck intill det lyxiga sommarhuset precis vid skärgården.

Det lyxiga sommarhuset

Bilderna på Instagram visar ofta idylliska sommarkvällar på klippor och fina solnedgångar. För två år sedan visade Sofia också upp ett väldigt välinrett allrum i vitt med stilrena detaljer. Även ett superfräscht matbord i svart med snygga taklampor lät Sofia följarna inspireras av.

Vi väntar med spänning på nya inredningstips från den superaktuella programledaren.

Foto: Instagram

Det är praktiskt för familjen att semestra i det lyxiga huset om somrarna då Sofias söner Texas och Lennox sommarjobbar på ön, skriver Expressen.

Sofia med make tar tillfälle i akt att sola på altanen. Ser mycket ljuvligt ut för dem. Tur att Sofia kan åka ut till sitt paradis på Sandhamn mellan varven.

Foto: Instagram