Sofias festnatt med Chris – fotograferades utan Carl Philip

03 jan, 2023, 09:30 
Prinsessan Sofias och Chris O'Neills dolda förflutna – sågs festa tillsammans i New York.
Annons

När Chris O'Neill och prinsessan Sofia fångades på bild under prinsessan Estelles dop 2012, var det många som trodde att det var det första gången som de två hamnade på samma bild.

7 saker du inte visste om Chris O'Neill
7 saker du inte visste om Chris O'Neill

Men deras vägar hade korsats förut. För cirka 15 år sedan bodde Sofia i New York. Hon beskrevs som en partypingla och var en självklar del av det svenskgäng som brukade festa loss på Manhattan.

I samma vatten simmade Chris O'Neill, och under en öppningsfest för Bridgehamptons hästpoloklubb på Long Island sågs de på bild tillsammans. Datumet var 22 juni 2006, två år innan Sofia träffade prins Carl Philip för första gången.

Annons
Chris O'Neill och prinsessan Sofia sågs på samma fest i The Hamptons
Bilderna på Chris O’Neill och Sofia Hellqvist när de festade tillsammans i New York 2006 och 2008.

Sofias och Chris festnätter i New York

Festfixaren Mark var nära vän till Sofia och även Chris O'Neills dåvarande flickvän Maryam Abdullina. Därför var det inte så konstigt att de sågs tillsammans på samma fest.

Den 21 maj 2008, två år efter första mötet, hamnade de på samma tillställning igen. På bilder kunde man se en leende Sofia vid ett middagsbord, strax innan Chris och Maryam anslöt till festen.

Chris O'Neill och prinsessan Sofia på prinsessan Estelles dop 2012
Chris O'Neill och prinsessan Sofia på prinsessan Estelles dop 2012.
Annons

Chris och Sofias sommar tillsammans

Ingen vet var kärleken tar en, men det måste ändå anses vara uppseendeväckande att både Chris och Sofia idag är ingifta i kungafamiljen.

De verkar dessutom trivas alldeles ypperligt i varandras sällskap. Även om de inte träffas speciellt ofta, är det alltid med ett leende på läpparna när de väl fångas på bild ihop.

I somras bodde även prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, Sofia och Carl Philip tillsammans i Kavaljershuset under Victoriaveckan. Då passade de garanterat på att umgås och prata gamla minnen!

Prins Carl Philip, prinsessan Sofia, prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill under firandet av Victoriadagen 2019
Prins Carl Philip, prinsessan Sofia, prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill under firandet av Victoriadagen 2019.

Foto: TT

Annons