Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias markering i hemmet – inte överens med Tareq: ”Fattar inte”

04 dec, 2023, 17:30 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor är inte överens.

Annons

Sofia Ståhls liv går i en hiskelig fart. För ett år sedan bekräftade hon att hon funnit kärleken i kändiskocken Tareq Taylor och sedan dess har det inte funnits något stopp på kärlekståget.

Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

De har också tagit det stora beslutet att flytta ihop. I dag bor Sofia och Tareq i natursköna Saltsjö-Boo med sina underbara barn och bonusbarn, ett liv som båda tycks uppskatta enormt mycket.

”Allt jag vill är att vara här ute i skärgården. Känna jorden mellan fingrarna. Blicka ut över havet. Betrakta”, har Sofia Ståhl skrivit på sin blogg.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor.

Sofia Ståhl om flytten

Flytten har varit som ett självspelande piano. I podcasten ”Mammaintervjun” säger Sofia Ståhl att hon och Tareq har liknande smak inredningsmässigt, vilket underlättat en hel del.

Annons

– Vi trodde innan att vi hade ganska matchande stil och jag gillade hur han hade det i sin förra lägenhet och han gillade hur jag hade det men sen vet man aldrig när man väl står där och ska flytta ihop två hem.

– Jag vet inte om det är en fördel att man fortfarande är lite nya för varandra och lite nykära eller om det är så att vi har tur i att vi tycker likadant, för det har bara varit superfint. Kanon, säger hon.

”Fattar inte”

Men det finns faktiskt en detalj i hemmet som Sofia Ståhl inte är speciellt nöjd med.

– Det finns en kudde i vårt hem som är hans från början som jag inte fattar ”men du gillar den, då får den ligga där”. Jag kan inte säga att den är skitful men jag är inte så förtjust i den. Han älskar den.

– Den är lite guldton i någon slags blomsolfjäderstjofräsgrej, den bara poppar ut och det där det han gillar så mycket, ”it makes no sense” för mig”, jag hade gärna varit utan den men jag ser ju hur mycket han älskar den, säger Sofia Ståhl.

Annons
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl trivs i sitt nya hem med Tareq.

Foto: TT

Annons