Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Soldoktorns ord – trött på Lotta Engbergs agerande: "Då blir jag sur"

Soldoktorns ord – trött på Lotta Engbergs agerande: "Då blir jag sur"

Karin Törnblom/TT

Nu berättar han sanningen.

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!
0:40

Efter reklamen: 6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

(0:40)

Slå på ljud

Sommaren är ett minne blott och desamma gäller Lotta på Liseberg. Under sommarmånaderna har vi njutit av allsång med underbara Lotta Engberg på scen.

I slutet av sommaren gästade folkkära Engberg Lotta Bromé i Mix Megapol. Där avslöjade hon en hemlighet. Hon tänker inte fortsätta med musikkarriären och en comeback i Melodifestivalen är helt uteslutet.

– Jag älskar ju att stå på scen och jag älskar direktsändning, men jag vill inte vara huvudperson. Jag tycker att det är fruktansvärt roligt att få hälsa gästerna välkomna, prata om hur duktiga de är – men jag vill inte prata om mig på det sättet.

Christer Sjögrens regel med hustrun – efter otrohetsaffären med Lotta Engberg

Men i tv kommer vi fortfarande att se henne. Hon är ju sedan tidigare aktuell som programledare för Bingolotto som sänds varje söndag. Nästa sommar kommer hon också givetvis att leda Lotta på Liseberg. Så man ska inte deppa för mycket.

Soldoktorns ärliga ord om relationen med Lotta

Mellan Bingolotto och Lotta På Liseberg har Lotta kunnat ta lite semester med Mikael "Soldoktorn" Sandström. De har varit tillsammans i två år och verkar njuta av livet generellt. Underbart!

Nu berättar Soldoktorn hur de har det privat - och avslöjar lite detaljer kring relationen. Snart ska de nämligen åka på en kärleksresa till Kreta. Något som duon ser väldigt mycket fram emot. Deras förhållande verkar vara på topp.

– Det är att vi är rätt roliga alltså. Vi har kul tillsammans och vi pratar och pratar och pratar. Och det är aldrig några problem med henne, då är det jag som är problemet. Jag är den grinige, men hon är ju glad hela tiden, säger han till Hänt och avslutar sedan:

– Så då blir jag sur på det då. "Du kan ju fan inte va glad när det är förseningar", "jo men det löser sig", svarar hon alltid då.

TV4:s beslut – Bingolotto byter kanal