Sommardoktorns comeback efter tystnaden : TV4–profilen syns i rutan inför jul

07 dec, 2022, 12:40 
Sommardoktorn, TV4, Nyhetsmorgon

Sommardoktorn gör sin stora comeback efter månaders tystnad – här är hans storslagna planer inför jul!

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

ST-läkaren Marcus "Sommardoktorn" Olausson har varit en liten bubblare i Nyhetsmorgon de senaste två åren. Han brukar rycka in när Mikael "Soldoktorn" Sandström tar lite ledigt under sommarveckorna.

I dagens Nyhetsmorgon kunde vi få en ytterst exklusiv inblick i Sommardoktorns julförberedelser. Han fanns nämligen bakom lucka nummer 7 i aktualitetsprogrammets julkalender.

Vi fick till en förvåning inte följa med i sterila sjukhusmiljöer. Istället bjöd han in oss till sitt kök. Planen var att läkaren skulle baka pepparkakor inför julen.

Förberedelserna med pepparkakor varvas med snack om kropp och hälsa-tänk inför jul. Sommardoktorn har ett viktigt meddelande till allmänheten inför jul:

"Det påverkar mycket mer vad vi stoppar i oss mellan nyår och jul än vad vi stoppar i oss mellan jul och nyår", säger han.

Han passar också på att önska en riktigt god jul.

Sommardoktorn, Nyhetsmorgon
Sommardoktorn hälsar alla en god och fröjdefull jul!

Det här är Marcus "Sommardoktorn" Olausson

Marcus är tidigare känd från TV4:s "Gladiatorerna" där han kunde synas som "Herkules".

Annons

Det är inte första gången som Sommardoktorn ger en inblick i privatlivet. Han har varit öppen med sin kärlekslycka. Läkaren hittade kärleken på nytt för några år sedan.

Som för många andra där ute började kärlekshistorien på en dejting-app.

— På Tinder faktiskt! Det var en tillfällighet, så klickade vi. Hon är en jättetrevlig och mysig tjej som är från Stockholm, har läkaren sagt till Hänt.

Från ett tidigare förhållande har TV4–profilen en 11-årig dotter.

— Min dotters mamma är från Östersund. Vi är separerade sedan länge. Nästan sedan tio år tillbaka. Men vi båda bor i Stockholm och har dottern halva tiden var, säger Marcus Olausson till Hänt.

Så kul med en julhälsning!

Foto: TV4

Annons