Sommardoktorns okända liv – privata detaljerna ute

31 jul, 2022, 21:21 
Nu kommer det fram.
Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Doktor Mikael har tagit sig lite välförtjänt semester från Nyhetsmorgon, men sommarvåndor som solsting och insektsbett tar inte ledigt. Han har ersatts av en annan doktor med soligt smeknamn, Marcus Olausson, som hoppar in som "Sommardoktor".

Men man vet egentligen ganska lite om denna doktor – tills nu.

Soldoktorns semesterplaner

Någon som tvärtom inte får ledigt bara för att det är sommar och sol är Doktor Mikaels sambo Lotta Engberg. Till skillnad från många andra är det ju faktiskt högsäsong för henne nu, när hon intar Allsångscenen på Lisberg.

Recept.se Nyhetsbrev

Som tur är, får ju hon ledigt när säsongen är slut och vi andra återgår till vardagen. Då har Mikael och Lotta något att se framemot!

– Då ska vi nog hitta på någonting. Vi har en gemensam förälskelse i golfen, så vi ska försöka komma iväg och spela golf i september. Då behöver man ju inte åka iväg, det kanske blir en svensk golfsemester! Man kan hyra en husbil. Jag vet inte, på något vis ska vi ägna oss åt golf och varandra, sa Lotta till Svensk Damtidning strax innan säsongen.

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Tänk vad härligt att spara semestern, till september!


Så träffade han nya tjejen

Även Sommardoktorn har familj hemma som längtar efter honom medan han tjänstgör i tv-rutan. I en intervju med Hänt berättar han detaljer om hans privatliv – och om den pirriga romansen!

Annons

Han lever faktiskt ett ganska vanligt familjeliv, och har en 11-årig dotter där hemma.

– Min dotters mamma är från Östersund. Vi är separerade sedan länge. Nästan sedan tio år tillbaka. Men vi båda bor i Stockholm och har dottern halva tiden var, säger han till tidningen.

Men Amors bågar har träffat honom på nytt efter ett par år som singel, och den nya sambon träffade han på en populär dejtingapp.

– På Tinder faktiskt! Det var en tillfällighet, så klickade vi. Hon är en jättetrevlig och mysig tjej som är från Stockholm, säger Marcus.

– Båda är så enkla tjejer (Den nya sambon och hans dotter, reds. amn), kommer väldigt bra överens. Väldigt varma och mysiga båda två, så det funkar bra.

Så härligt för alla inblandade!

Foto: TV4

Annons