Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sonens beslut väcker känslor hos Zlatan och Helena Seger – har dolts in i det sista

28 mar, 2024, 12:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Fotbollsådran går i arv – framgångarna vet inget slut för Zlatan och Helenas son Vincent.
Annons

Att den numera pensionerade fotbollsikonen Zlatan Ibrahimovic har byggt upp ett imperium har knappast gått någon obemärkt förbi.

Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Helena Seger drar i trådarna

Men bakom kulisserna står den riktiga bossen, frun och affärskvinnan Helena Seger, som sedan 2018 engagerat sig allt mer i parets bolag och makens kommersiella samarbeten.

– Helena är Zlatans manager utan att det nånsin har uttalats. Om man fiskar lite så får man reda på att hon i allra högsta grad är involverad i hans affärsöverenskommelser, har varumärkesexperten Jacqueline Kothbauer tidigare sagt till Expressen.

Zlatans tal i somras

Och hon är en tuff kvinna med skinn på näsan. Men när Zlatan chockade hela fotbollsvärlden med att meddela sitt avhopp från sporten på San Siros arena var det ingen i arenan som lämnades oberörd – inte ens Helena, som sågs fälla några tårar på läktaren när hennes make hyllades för de otaliga prestationer genom åren.

Annons

– Tiden har kommit för att säga hej då till fotbollen, men inte till er, sa Zlatan och meddelade senare under en pressträff att hans karriär som spelare är över.

Lyxsemestern utomlands

Efter Zlatans besked passade paret på att ta en riktigt lyxig semester utomlands.

I somras sågs de bland annat på yacht i St-Tropez, tillsammans med hela familjen.

Och att fotbollsådran gått i arv är ingen en hemlighet.

Zlatan och Helena Segers son – framgången i fotbollsvärlden

Nu rapporterar nämligen Aftonbladet att parets 15-åriga son, Vincent Seger Ibrahimovic, etablerat sig i det svenska pojklandslaget och kommer få chansen i Sverige P16-landslag.

Han är nämligen uttagen i 22-mannatruppen som i april kommer tävla mot Belgien.

Vanligtvis har Vincent en plats i Milans akademi. Och han är en spelare att räkna med i framtiden, menar förbundskaptenen Axel Kjäll:

– Jag tycker att han är en duktig passningsspelare, jag tycker att han är bra på att orientera sig på planen. Och så tycker jag att han är en bra avslutare, sade han redan i vintras.

Annons