Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soraya Lavasani tvingades be om ursäkt – efter händelsen i Nyhetsmorgon

27 dec, 2021, 07:00 
Ola Brising
Sorya Lavani
Hon är en av de populäraste programledarna på ”Nyhetsmorgon” i TV4. Men Soraya har ibland problem med att hålla tungan rätt i mun.
Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Programledarparet Soraya Lavasani och Martin Järborg på TV4:s ”Nyhetsmorgon” är uppskattade av tittarna.

"Dom är så vansinnigt bra, matchar varandra och har en varm framtoning. Släpper fram varandra", skrev en tittare till exempel om deras samspel på Nyhetsmorgons Instagram-konto tidigare i höstas.

Soraya Lavani fick be tittarna om ursäkt efter tv-sändningen

Men hur duktiga de än är blir det inte alltid som de tänkt sig. Och i somras uppstod en situation där Soraya tappade fattningen, inte klarade av att lägga band på sina känslor och sedan kände att hon var tvungen att be om ursäkt upprepade gånger.

Det hela inträffade precis innan nyheterna som kommer klockan 07.30 varje morgon. Enligt uppgift brukar Soraya ha lite svårt att komma ihåg när nyhetssändningen ska komma. Just den här måndagsmorgonen glömde hon det helt, varpå kollegan Martin bröt in och räddade situationen. Vad tittarna sen fick se var hur Soraya ropade ”Fan!” rakt ut och började skratta innan det klipptes över till nyheterna.

Annons

På Sorayas Instagram frågade sedan en person i produktionen vad som händer 07.30 varje dag.

– Det är nyheter, jag glömmer alltid bort det och så blir jag så arg och irriterad och så gick det ut. Förlåt, förlåt, förklarade sig programledaren snabbt.

Senare i samma sändning vände hon sig även till tittarna:

– Jag ber om ursäkt om diverse svordomar hördes, man ska inte svära och särskilt inte i tv.

Soraya tackade även Martin för hjälpen.

”Tack Martin Järborg för att du räddar”, skrev hon på Instagram.

Efter sändningen fick programledaren massvis med kärlek av tittarna i sociala medier. De flesta tyckte som tur var att tabben mest bidrog till ett gott skratt på morgonkvisten.

Foto: TV4

Annons