Soraya Lavasani påhoppad utanför sändning: "Blir helt chockad"

Soraya Lavasani

Soraya Lavasani har fått utstå ett nedrigt påhopp.

Soraya Lavasani är begreppet solstråle inkarnerat. Alltid lika glad och härlig. Alltid lika solig, när Nyhetsmorgon drar igång.

I de flestas ögon är det omöjligt att tänka sig att någon skulle bli provocerad av henne – men det finns sannerligen folk för allt!

Soraya Lavasani påhoppad utanför sändning

Nyligen delade Soraya med sig av ett nedrig hatbrev som hon fått skickat till sig. Det var en högst osmaklig historia, där brevskrivaren uttryckte sig nedsättande om Sorayas kropp.

Men Sorayas vänner och följare ryckte snabbt ut för att erbjuda mothugg och tröst. I sitt senaste inlägg meddelade 39-åringen att en grupp kompisar skickat en tårta med ett peppande budskap i glasyren.

"Vad som började med ett hatbrev tillägnat min kropp - slutade i en kärlekstårta till den samma", skriver Soraya.

"Jag och min bakdel med tillhörande lår tackar och bockar och tar en tårtbit till - mums."

"Galet chockad"

I kommentarsfältet fortsätter peppen – blandat med ilska riktad mot brevskrivaren.

"Man blir helt galet chockad över hur någon ens kan bemöda sig att skriva ett handskrivet brev och kommentera din kropp. Jag ska äta en tårtbit för din rumpa idag. Du är grym och alla troll kan gå och gömma sig under en sten eller nåt!", skriver en användare.

"Förmodligen en person som avundas dig, inte bara för att du är vacker och genuin men även intelligent, driven, har humor och glimten i ögat", skriver en annan.

"Herregud! Vad är det för fel på människor? Har man inget snällt att säga ska man inte säga något alls. Du är så fin", skriver en tredje.

"Vilken idiot. Vi samlar ihop våra röv och sätter oss på hens face! Du är alldeles fantastisk, intelligent och bedårandet", skriver en fjärde.

LÄS MER: Babben Larssons liv med nya kärleken: "Största lyckokänslan"

LÄS MER: Julvärdarnas okända tragedier: "Slutade fira jul"

LÄS MER: Kungliga älskarinnorna träder fram – avslöjar allt

LÄS MER: Mona Tumbas kärlekskamp: ”Jag förlät Sven för otroheten”

LÄS MER: Kartläggning! Så har kungligheterna brutit mot corona-restriktionerna