Soraya Lavasanis besked efter långa tiden isär – berättar själv

27 jul, 2022, 13:36 

Nu berättar Nyhetsmorgon-stjärnan på Instagram.

Annons

Många är fortfarande fullt uppe i sin semester, och kanske passar på att njuta av riktigt långsamma mornar framför Nyhetsmorgon. Tänk vilken tur att de tappra programledarna inte alla tar långledigt!

Under sommaren har flera olika ansikten lett programmet, och nu börjar veteranerna som Soraya Lavasani komma tillbaka till rutan.

Tittarnas vädjan

Att det kallats in sommarvikarier till Nyhetsmorgon-studion verkar däremot ha blivit en storslagen succé. Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt i all ära, men kanske börjar tittarna få upp ögonen för nya stjärnskott nu.

En hyllad duo som styrde skutan en hel vecka var TV4-nyhetsankarna Johan Macéus och Matilda Boza. När duon intog rutan fullständigt rusade tittarna till diverse kommentarsfält för att visa sin uppskattning till programledarna.

Succéduon!

De hade stora skor att fylla, men lyckades med bravur. Det gick så långt att tittarna vädjade till kanalen att de två inhopparna skulle bli ett stående inslag.

Annons

"Vilken fantastisk programledarduo, dem vill vi se mer av" Skrev en tv-tittare.

"Så bra programledarpar. Hoppas Matilda och Johan blir ordinarie programledare" Kommenterade en annan.

"Vill gärna se Matilda och Johan fler mornar, så duktiga" Önskade en tredje.

"Vilket suveränt programledarpar så duktiga hoppas ni fortsätter leda programmet vid fler tillfällen" Hoppades en fjärde.

Återförenad med parhästen

Men nu börjar det bli dags att packa ner solhatten i förrådet och gömma undan sandalerna för många. Det gäller i alla fall Soraya Lavasani, som nu meddelar att hon har slut på sin semester och är tillbaka i rutan.

Under onsdagen såg vi henne vid den solbrända parhästen Martin Järborgs sida, och det var ett kärt återseende!

"Återförenade! 😍 Så roligt att vara tillbaka i studion med @mjarborg och resten av gänget i @nyhetsmorgon - hoppas ni är med oss!" Skriver hon på Instagram.

Under semestern verkar Soraya ha njutit av ledigheten på hemmaplan, och hon är ju dessutom nybliven villaägare. På sin Instagram har hon delat bilder från sin sommar full av härliga morgnar vid vattnet och mysigt trädgårdshäng!

Foto: TT

Annons