Soraya Lavasanis ovanliga beslut med nya villan – bilderna inifrån avslöjar

01 sep, 2022, 13:30 

Nu visar hon upp det nya sovrummet – och reaktionerna trillar in!

Annons

En stor livsförändring stod på kalendern för den populära Nyhetsmorgon-stjärnan Soraya Lavasani tidigare i år. Tillsammans med maken Ralph och barnen gick flyttlasset, från lägenhet – till villaliv!

– Det känns väldigt fint att ha möjligheten att ge det till mina barn, möjligheten att bara få gå ut och njuta av naturen – och komma närmare naturen. Det har jag saknat, sa hon till Expressen innan flytten.

Nu börjar huset se riktigt hemtrevligt ut efter renoveringar, och stjärnan har tagit ett djärvt beslut!

Orden om flytten

Flytten verkar ha gått som en dans på rosor, och familjen trivs i villan som fisken i vattnet. På sin Instagram har Soraya delat med sig av glädjen, och den går inte att ta miste på.

Recept.se Nyhetsbrev

"Allt vi önskat och drömt om kring huset gick i uppfyllelse i helgen. Familj och vänner i hela trädgården, poolhäng, skratt och musik. Och strålande sol" Skrev Soraya Lavasani i somras om det nya livet.

Annons

Det rymliga huset har vackra stora fönster, som bidrar med ett härligt ljusinsläpp, är nyrenoverat och har förutom poolen en stor altan perfekt för middagar och solhäng. Villan ligger även praktiskt belägen med gångavstånd till vatten och natur, och under ledigheten har Nyhetsmorgon-profilen kunnat starta dagarna med ett dopp i det blå. Snacka om härligt!

I bildspelet nedan ser du bilder från huset. Klicka på den lilla pilen till höger för att bläddra.

Ovanliga beslutet

Soraya är även generös med att visa upp bilder inifrån, och det är inte konstig att hon är stolt med hur resultatet blev efter allt arbete. Nu visar hon det nyfixade sovrummet, och där har hon tagit ett aningen okonventionellt men mycket trendigt beslut. Väggfärgen går nämligen i mörk skogsgrönt – och taket likaså!

Beslutet hyllas av följarna, och många vill kopiera den avslappnande kulören till sina egna sovrum.

"Älskar att ni målade taket grönt också. Ser magiskt ut" Skriver en följare.

Annons

"Färgerna man blir lugn av så fint" Konstaterar en annan.

"Åh så rofyllt och smakfullt" Skriver en tredje.

"Så behagliga färger" Håller en fjärde med.

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons