Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sorgen för Christian Bauer – efter klippet på Pernilla: ”Tårarna rinner ner för kinderna”

01 jul, 2024, 05:30 
Vendela Lönnqvist
SVT
Tårarna rinner för Christian Bauer.
Annons
Hans Wahlgren är död – blev 86 år gammalBrand logo
Hans Wahlgren är död – blev 86 år gammal

Den 10 maj kom både Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren med ett sorgligt besked.

Drabbades av obotlig cancer

Hans Wahlgren har avlidit vid 86 års ålder. Under sju månader kämpade han in i det sista mot den obotliga cancern, en diagnos han fick i oktober förra året.

Hans somnade in omgiven av nära och kära.

"Älskade lilla Pappa ❤️ I natt somnade du in för gott efter en tids sjukdom. Du har varit så så stark..!", går att läsa i Pernillas inlägg.

Pernilla Wahlgren om begravningen

Drygt en månad senare fördes Hans till sin sista vila. Dagen för begravningen minns Pernilla med kärlek och värme:

– Att en sådan sorglig dag ändå kan vara så oerhört vacker, kärleksfull och ljus. Och att du bjöd oss på SOL denna annars utlovade regniga dag, när vi förberett för mottagning utomhus på ditt älskade Lagnö, efter begravningen, skrev Pernilla Wahlgren på Instagram efteråt.

Hans var med på Pernillas bröllop

Känslorna kring Hans bortgång dras återigen upp till ytan efter det senaste avsnittet av "Wahlgrens värld".

Annons

Det var nämligen i det avsnittet som Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifter sig.

Det blev ett vinterbröllop för paret – till synes ett otippat val för Pernilla som föredrar värme och sol. Bröllopet inträffade i största hemlighet med brudparets absolut innersta krets, och nu vet vi ju varför.

Därför gifte sig Pernilla i hemlighet

I avsnittet förklarar nämligen Pernilla att hennes största önskan varit att låta pappa Hans gå fram med henne till altaret.

Och i och med den obotliga cancerdiagnosen, var det oklart hur länge till Hans skulle vara i livet. På mindre än två veckor var det alltså bestämt. Pernilla och Christian gifter sig i Lidingö kyrka, och Hans fick lämna över sin dotter till Christian.

Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Christian Bauers ord om Hans Wahlgren

Det var ett avsnitt som lämnade många berörda. Inte minst Christian, som nu tar till Instagram för att beskriva känslorna.

Annons

"Jag finner egentligen inga ord, när jag skriver detta, utan tårarna rinner nerför kinderna, av total lycka, glädje och kärlek😭❤️ För alltid är denna stund ett djupt djupt minne i mitt hjärta och själ❤️Att se min då blivande fru och min underbara KärFar komma in i kyrkan var så rörande och total lycka❤️❤️", skriver han och fortsätter:

"Lovade min KärFar, vid överlämningen framme i kyrkan, att ta hand om min fru för evigt, och det löftet kommer jag att hålla! Hela det här avsnittet i WV, är så gripande på alla sätt, av massa glädjetårar och äkta kärlek och kommer se det så ofta, än mer för att minnas min underbara KärFar och hans enorma stolthet när han går in i kyrkan (tårarna rinner än mer nu!!)♥️Älskar er❤️"

Annons