Söt-chocken när Kattis Ahlström visar upp bebislyckan: "Välkommen till världen"

14 apr, 2023, 15:04 
AvFelicia Plåt
Kattis Ahlström
Kattis Ahlström är en av Sveriges mest folkkära programledare. FOTO:TT

Kattis visar upp bedårande bilden på Instagram.

Annons

Kattis Ahlström är en av Sveriges mest folkkära och största tv-personligheter. Hon har programlett flera välkända program som Melodifestivalen, Uppdrag Granskning och TV4:s Nyhetsmorgon. Förutom att se henne på TV har lyssnare även kunnat höra henne i radio då hon även medverkat i Ring P1 och Salongen i P4.

5 svenska kändisar som får barn 2023
5 svenska kändisar som får barn 2023

Hon har även engagerat sig i flera välgörenhetsorganisationer och tidigare varit generalsekreterare på BRIS. Kattis har alltså många erfarenheter i bagaget. Hon kan titulera sig som bland annat journalist, moderator och till och med julvärd. Men nu har hon fått ännu en titel som vi tror är lite extra speciell.

Bebislyckan

På Instagram kan vi följa Kattis liv genom flera fina och roliga bilder. Och i senaste inlägger visar hon upp en stor lycka i flödet. Hon har nämligen blivit mormor för första gången. Och bilden är riktigt bedårande.

Annons

I inlägget kan vi se Kattis hålla i sitt nyfödda barnbarn och klappa honom försiktigt på kinden. Till inlägget skriver hon följande:

– Välkommen till världen, till familjen, vännerna och alla äventyr som vi försiktigt ska lotsa dig igenom. Älskade lille prins Kärleken flödar över! Tack Ebbaälskling och José.

"Så ljuvligt"

Många säger att bli far eller morförälder är "livets efterrätt" och vi tror Kattis instämmer helt. Man kan verkligen känna värmen och kärleken i bilden mellan Kattis och barbarnet. Och det är flera som vill grattar den nyblivna morföräldern i kommentarsfältet.

– Så ljuvligt, skriver artisten Lisa Nilsson i kommentarerna.

– Grattis, följt av ett hjärta skriver programledarkollegan Anne Lundberg.

Annons