Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Wahlgren öppnar upp om tuffa tiden efter skilsmässan: ”Är i en sårig period"

14 apr, 2023, 10:00 
AvFelicia Plåt
Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren Norman
Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren Norman jobbar nu tillsammans på showen Pernilla Wahlgren har hybris. FOTO: TT

Jessica Wahlgren Norman berättar om tiden efter skilsmässan med Linus Wahlgren.

Annons

Jessica Wahlgren Norman syns ofta i programmet Wahlgrens Värld. Vi ser henne följa med på olika shower som Pernillas makeupartist men hon är också en av Pernillas allra bästa vänner.

Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

Men innan hon blev bästis med Pernilla hade hon en relation med en annan från Wahlgren-familjen. Hon var nämligen gift med Pernillas lillebror. Skådespelaren och musikalartisten Linus Wahlgren. Men efter 10 år valde paret att gå skilda vägar.

Under deras tid som gifta fick de tillsammans de två barnen Love och Colin som de har delad vårdnad om. Trots att de inte är tillsammans idag så har de en bra relation och tar bra hand om sina barn tillsammans.

Jobbar ihop

Under hösten blev det officiellt att Linus skulle ansluta till ensemblen för Pernilla Wahlgren har hybris, vilket betydde att ex-makarna skulle bli kollegor.

Annons

Linus Wahlgren skrev då följande på Instagram:

– Att få åka på turné och bli sminkad av sin exfru Jessica Wahlgren ser jag också galet mycket fram emot. Nä, det här kommer bli fantastiskt!, skriver han i ett inlägg.

Jessica Wahlgren kommenterade även läget i sin podd med Hanna Hedlund, "Hanna & Jessica - Å andra sidan".

– Det är så många som har frågat ”Hur känns det?”, men vi är ju vänner, förklarade Jessica.

Jessica Wahlgren Norman och Hanna Hedlund.
Vännerna har startat podden "Hanna & Jessica - Å andra sidan".

Öppnar upp sig om relationen

I det senaste avsnittet diskuterade podd-duon om påsken och hur man som ex-partners bör hålla sams för att det ska bli bra för barnen under ledigheten. De lägger också tyngd vid att man bör värna om relationen till ex-partnerns familj trots att man inte är tillsammans. Då öppnar Jessica upp sig om hur relationen med Linus var efter deras skilsmässa.

Annons

– Linus kanske inte tycker jag var världens mest underbara människa i perioder. Det har ju funnits perioder där vi inte har varit bästa vänner och att då inte använda familjen, att ta bort den relationen, det krävs ju ganska mycket. Alla vill barnens bästa och om man utgår från det brukar det lösa sig tillslut, säger Jessica.

– Som du säger, det är ingen lätt grej. Speciellt om man har varit osams eller är i en sårig period, som jag tror att alla är i, i ett eller två år. Då är det inte så himla lätt vara storsint. Då kan man också ha behovet att känna "det här är min familj och det här är mina vänner", det krävs ganska mycket att känna att det här är fortfarande min familj även om de umgås med de andra för barnens skull, fortsätter Hanna.

Annars är relationen mellan Linus och Jessica bra och de är vänner. Jessica är idag gift med det före detta tennisproffset Magnus Norman.

Annons