Spenderar förmögenhet för att se ut som Meghan

Spenderar förmögenhet för att se ut som Meghan

En kvinna från Texas är besatt av att se ut som hertiginnan av Sussex.
En förmögenhet och flera smärtsamma operationer senare är frågan naturlig:
Var det värt det?
– Min dotter ropar mamma, mamma när Meghan är på tv, säger Xochytl Greer.

Ungefär en kvart miljon kronor har 36-åriga Xochytl Greer lagt ner för att likna Meghan. Det har krävts ett antal operationer och skönhetsingrepp för att likna hertiginnan av Sussex. Trebarnsmamman har använts sig av filler i läpparna, käken och under ögonen; hon har fettsugit magen, sina lår och har lyft sin stjärt. Läkare har även gjort ingrepp på hennes näsa och hon har använt sig av botox.

Efter Meghan-operationerna: ”Jag är lycklig”

Det kan låta helt galet. Och förmodligen är det också helt galet. Men Greer själv är mycket nöjd med resultatet. Hon hävdar att det har förändrat hennes liv, att hon numer känner sig som en riktig prinsessa.

– Förut kände jag mig aldrig nöjd. Det spelade ingen roll hur mycket jag sminkade mig eller hur länge jag fixade håret. Jag kände aldrig att jag var tillräckligt representabel, säger 36-åringen i en intervju med den brittiska tidningen Mirror.

– Nu kan jag se mig själv i spegeln och känna mig lycklig. Jag ser fortfarande mig själv, men jag ser en bättre version av mig själv.

Xochytl Greer, före och efter ingreppen.

Xochytl Greer, före och efter ingreppen.

Det var efter att hon födde sitt tredje barn, dottern Isla, som tankarna på att förändra sina yttre attribut dök upp. Hon började att dyrka Meghan, tyckte att hertiginnan var både vacker och hade en kunglig grace över sig. Till sist beslutade Xochytl att göra verklighet av sina idéer – i november i fjol var hon färdig.

– Jag tyckte att Meghan var vacker på utsidan men jag beundrade också hennes sätt att vara. Och att få reda på alla saker hon gått igenom i sitt liv, att hon inte växte upp under perfekta förhållanden och att hon har haft det kämpigt med familjen fick mig att relatera ännu mer, säger Greer.

Meghan Markle

”Folk vill ha Meghans näsa”

Läkaren som gjort ingreppen menar att det inte alls är ovanligt att människor kommer in till honom för att göra operationer för att likna Meghan. Och det är främst en detalj de flesta vill kopiera.

– De vill ha hennes näsa, säger läkaren Franklin Rose.

– Meghan är alltid i ropet, folk ser henne på nyheterna och hon påminner lite om Grace Kelly när hon gifte sig med prinsen av Monaco.

Tidigare i februari anordnade Xochytl en stor fest för att avslöja sitt nya utseende. Hon säger själv att hennes självförtroende är bättre än någonsin, men vad gäller själva likheten med Meghan är hon inte helt övertygad.

– Förut liknade jag Meghan, nu liknar jag henne ännu mer.

Läs mer:

Sagan om Grace Kelly som tog slut i ett ögonblick

Så inreder Meghan! Allt om hennes smakfulla stil

5 kungliga beautyregler Meghan har brutit

Foto: TT, whimn.com (faksimil)