Splittringen mellan Lotta Engberg och Stefan Odelberg i Bingolotto – ersätts

Splittringen mellan Lotta Engberg och Stefan Odelberg i Bingolotto – ersätts

Stefan Odelberg har försvunnit från Bingolotto.

Sedan 2020 har Lotta Engberg och Stefan Odelberg programlett Bingolotto ihop – och de har gjort det med bravur.

Flera folkkära tv-profiler har varit programledare för det omåttligt populära söndagsprogrammet. Först ut var Leif ”Loket” Olsson, sedan har vi sett stora namn som Lasse Kronér, Gunde Svan och Ingvar Oldsberg.

Men Lotta och Stefan har kommit att bli en favoritduo bland tittarna – men på senare tid har Stefan saknats i tv-rutan, och det verkar som att han inte kommer tillbaka nu heller.

Lotta Engberg och Stefan Odelbergs relation

Att Stefan och Lotta gjort en sådan succé bror kanske mycket på att de inte bara är goda kollegor utan också goda vänner.

– Det känns så rätt och roligt att få leda detta gigantiska tv-spektakel och att få göra det med Lotta, har Stefan tidigare sagt till Aftonbladet.

Och de ställer upp för varandra i vått och torrt.

I bland ser vi dem båda i rutan men det finns och de avsnitt då en av dem är ledig. I förra veckans avsnitt var det Stefans tur att leda programmet – men i stället fick tittarna se Lotta.

Stefan Odelberg ersätts i Bingolotto

Stefan meddelade nämligen strax innan sändningen drog i gång att han testat positivt för covid-19 och var sängliggandes.

”6:e dagen i sängen framför tvn och nu får jag precis reda på att jag inte skall leda Bingolotto ikväll som jag skulle gjort. Här har jag äntligen sett fram emot att vara sjuk och titta på mig själv men nähä, då går jag och blir sjuk så att jag får ställa in. Vilken jäkla otur just som man fick tiden att kolla eftersom man är hemma.”, skrev han då på Instagram.

Han skulle därför ta denna söndagen i stället. Men så blir det inte. Till Hänt berättar han.

”Fortfarande rosslig i halsen så det blir Lotta igen till helgen och jag den 6:e februari. Viktigt att bli helt frisk. Men jag finner ro i att städa på mitt magilager och hittar massa trick jag glömt av”, skriver han.

Det verkar alltså som att Lotta får ställa upp återigen!

Foto: TV4

LÄS MER: Programledarens dystra besked – avbryter efter 26 år

LÄS MER: Stora ilskan – hemliga spelet bakom Masked Singer avslöjat

LÄS MER: Slaget mot SVT – så stal Nyhetsmorgon kanalens tittare: "Chockartat uppvaknande”