Sprickan: Lotta Engberg står inte ut – tänker lämna

10 mar, 2023, 13:00 
Mikael Sandström och Lotta EngbergS

Lotta Engberg har fått nog, erkänner Mikael "Soldoktorn" Sandström.

Annons

Mikael Sandström och Lotta Engberg har funnit varandra och blivit i princip oskiljaktiga. Och vi, det svenska folket, har kunnat följa deras kärlekssaga via kvällspressen.

Båda två har talat mycket om hur den andre förgyllt livet för dem. Det har inte undgått att här är ett par människor som fallit fullständigt pladask för varandra!

Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla
Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla

Lotta Engbergs beslut – tänker lämna

Recept.se Nyhetsbrev

I en intervju med Expressen har Mikael talat om hur han och Lotta fått livet tillsammans att fungera. Det kan vara svårt för en man i sina bästa år att plötsligt behöva rätta sig efter någon annan, trots att man är kär.

– Att anpassa sig har inte varit svårt, mer som ett uppvaknande. När livet vände och gick sämre blev jag: ”Kan själv, fuck the rest. Jag vill inte vara med folk, jag vill vara själv och vara ensam och inte ha med folk och göra”, säger Mikael.

Annons

För det finns självfallet områden där turturduvorna tycker olika. Lotta verkar ha betydligt svårare för den svenska kylan. Hon drömmer om att fly landet under vinterhalvåret, något som Mikael inte alls är lika sugen på.

– Hon vill nog bo växelvis i Spanien på något sätt i stället, men det är hennes grej. Jag har inget emot det, men jag brinner inte för det. Men det gör hon. Hon har haft hus både där och i Thailand och gillar ett rekreations/utlandsboende, säger Mikael.

Mikael Sandström erkänner – är skeptisk

Mikael och Lotta bor just nu i ett hus utanför Göteborg. Mikael har ett lantställe, men Lotta vill att de ska köpa ett gemensamt hus i Spanien.

– Jag kan åka med glatt och tycka till. Däremot är livet för kort för ”nej, jag vill inte”. Om hon brinner för det och verkligen vill ska inte jag stjälpa den idén eller tanken, utan då får jag väl vara med och tycka lite, säger Mikael.

Annons