Starka känslor efter Carolas ord om sonen Amadeus: "Tiden läker alla sår"

13 jul, 2022, 06:00 

Många har reagerat starkt efter Carola Häggkvists ärliga ord om sonen Amadeus Sögaard.

Annons
Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande
Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande

Att Carola Häggkvist, 55, är en varm och kärleksfull mamma är det nog ingen som har missat.

Artisten delar ofta kärleksfulla hyllningar till sina två barn Amadeus, 24, och Zoe, 13, på Instagram – där hon har över 229 tusen följare.

"Och DÄR kom solstrålarna i dubbel bemärkelse! Äntligen. Mina barn i Stockholms solen en kväll i juli.. Amadeus & Zoe. Så tacksam för dem! Så kloka båda två", skrev Carola förra veckan under ett bildspel på barnen.

Carola Häggkvists kärlekshyllning till sonen Amadeus skapar starka känslor

Recept.se Nyhetsbrev

Som många vet har Amadeus valt att gå i mamma Carolas fotspår, och påbörjat en karriär som artist och låtskrivare.

Och det finns ingen tvekan om att 24-åringen har en enorm talang!

Annons

Förra veckan gästade Amadeus Nyhetsmorgon i TV4, där han uppträdde med sin nya låt "Säg mig hur jag mår". Då berättade han även om bakgrunden till låten, som bland annat handlar om mamma Carola och pappa Runar Sögaard.

Amadeus uppträdde med nya låten "Säg mig hur jag mår" i Nyhetsmorgon.

Nu hyllar Carola sin älskade son på Instagram, med en kärleksfull text som har berört hennes följare.

"Han e’ inte blyg min son, Amadeus! Modig, cool och brutalt ärlig i sin musik. Lite mer lojal i sina svar i intervjuerna kanske.. Men världens finaste på alla sätt! Ärlig inför sig själv, Gud och alla andra. Thats the way to go my boy! Its the only way. Ärlighet", skriver hon.

"Du har ett hjärta av guld och jag har inte ord för hur mycket du betyder för mig. Hur kärlek och sanning får ta sin tid att läka alla sår! Älskar dig, för all tid!"

Annons

I kommentarsfältet får både Carola och Amadeus ta emot mängder av kärlekshälsningar från följarna.

"Oj så berörande du skriver när du tillskriver din son rätten till hans känslor. Det är uppenbart vart han fått sitt mod ifrån. Det kräver ett enormt sådant för att ge sina barn rätt. Ge dem befriande frihet. All kärlek till dig", skriver en följare.

"Så fin låt och text, tiden läker alla sår sägs det, och med varje sak man är med om blir man starkare som person. Men jag tror det kommer gå bra för Amadeus, så stark precis som sin mamma. Och så duktig i det han tar för sig", skriver en annan.

Annons