Starka reaktioner – efter Pernilla Wahlgrens förvandling

Starka reaktioner – efter Pernilla Wahlgrens förvandling

Följarna reagerade starkt på Pernilla Wahlgrens bilder!

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
Slå på ljud

Den folkkära artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 54, har över 700 000 följare på Instagram som dagligen tar del av bilder och videor från hennes liv.

Människor får dessutom följa med i Pernillas vardag i realityserien "Wahlgrens värld" och i podcasten "Wahlgren & Wistam" som hon har tillsammans med tv-profilen Sofia Wistam.

Det är, med andra ord, inte mycket som Pernilla inte delar med sig av! Något som ibland leder till att människor reagerar på saker som hon gör eller skriver.

Följarnas reaktioner – efter Pernilla Wahlgrens ord om viktnedgången

Pernilla har länge varit ambassadör för ViktVäktarna och publicerar då och då inlägg som har med kost och träning att göra.

Tidigare i veckan visade Pernilla upp några bilder som visade hennes häsloförvandling.

"Ja , det skiljer några kilon mellan bild 1 & 2…Men jag mäter inte mitt välmående i kilon - utan i hur jag MÅR!", skriver Pernilla under bilden.

Många kommenterade inlägget och underströk att man såg stor skillnad mellan bilderna, och menade att Pernilla såg piggare ut på den nyaste bilden.

"Gud vilken skillnad på lyster och hud! Man ser verkligen skillnad som sagt inte på kilon utan man ser att du mår psykiskt bättre", skriver en följare.

"Vikten betyder inget bara man mår bra o vem man är som är person o har i sitt, speciellt när man blir äldre ,, promenader funkar för mig o hålla igång lagomt !! Kör på du", skriver en annan.

"Skönhet sitter inte i kilona!! Alltid lika vacker", skriver en tredje.

LÄS MER: Bilderna inifrån Wahlgrens nya lyxhus får alla att häpna

LÄS MER: Wahlgrens fling med svenska kändismannen – sanningen

LÄS MER: Bianca Ingrossos månadslön – galna beloppet!