Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Starka reaktioner efter sista avsnittet av Bingolotto – tittarnas missnöje

22 aug, 2022, 07:00 
Casper Janebrink

Alla verkar tänka samma sak.

Annons
Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Under söndagskvällen sändes det sista avsnittet av Bingolotto Sommarkväll, programmet som tagit Bingolottos plats under årets varma månader.

Med Casper Janebrink och Agneta Sjödin i spetsen har programmet blivit en riktig sommarsuccé för andra året i rad, och när avskedet från rutan var ett faktum var tittarna överens – och håller inte tillbaka med sina åsikter.

Starka kritiken

Även om programledarduon gjort succé är smaken som baken, och det är inte alla som bara haft lovord att säga om Sjödin och Janebrink i rutan. Det är ett visst beteende som verkar sticka i ögonen, eller öronen, lite extra.

Det är ett underhållningsprogram med roliga gäster och smaskig matlagning, men det viktigaste är ju faktiskt själva bingon. Ett område är det verkar finnas utrymme för viss förbättring, om man ska lyssna på vissa av tittarna.

”Måste Agneta och Casper prata om annat mitt i spelen ganska irriterande”, skriver en tv-tittare nämligen i en kommentar på Bingolottos Facebook-sida.

Annons

”Håller med! Så trött på deras snack”, skriver en annan.

”Kan Agneta sluta sjunga när hon räknar upp nr när man spelar?”, skriver ytterligare en tittare.

Agneta Sjödin och Casper Janebrink under Bingolotto sommarkväll
Programledarduon syns inte sällan med ett leende på läpparna!

Alla tycker samma sak

Men desto fler verkar kunna se förbi pratet under dragningen, när Agneta och Casper tackade för sig möttes de av starka reaktioner på sina respektive Instagram-sidor. Ingen vill se duon lämna rutan!

"Det blir inte samma sak när ni försvinner från tv, Bingolotto" Skriver en tv-tittare.

"Så tråkigt att det är sista söndag med er ni är bara bäst kommer sakna dig och Agneta. Hoppas ni kommer tillbaka nästa sommar och förgyller så många som vi är ute i stugorna ." Hyllar en annan.

"Kommer att sakna er! Tack för fin underhållning" Tackar en tredje.

Många skriver att de hoppas att Agneta och Casper kommer tillbaka nästa år, och ska man tro Bingolotto finns det en viss chans.

”Efter varje avslutad säsong gör vi en utvärdering tillsammans med våra programledare och efter den så tar vi beslut om hur vi går vidare. I dagsläget ser vi ingen anledning till att göra några större förändringar med konceptet” skriver John Sarafian till Nöjeslivet.

Foto: TT

Annons