Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stefan Odelberg försvinner från Bingolotto – Lotta Engberg tar över

23 jan, 2022, 20:55 
AvIndra Nordemar

Radarparet Stefan Odelberg och Lotta Engberg splittras i Bingolotto.

Annons
Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Lotta Engberg och Stefan Odelberg har gjort storsuccé i tv-rutan som programledarduo i Bingolotto.

Och under tiden ihop som kollegor har de kommit att bli väldigt goda vänner.

– Det känns så rätt och roligt att få leda detta gigantiska tv-spektakel och att få göra det med Lotta, har Stefan tidigare sagt till Aftonbladet.

Men nu skiljs de åt.

Lotta Engbergs och Stefan Odelbergs succé i Bingolotto

Lotta Engberg började som programledare i Bingolotto redan 2008 och var då ansiktet utåt för programmet till 2011. Sedan gick det flera år innan hon återvände, och 2020 började hon igen och då tillsammans med Stefan Odelberg.

Och de har snabbt kommit att bli en favoritduo bland tittarna. Kanske beror succén på deras fantastiska samarbete.

Annons

– Vi är som ett landslag. Jag och Lotta är Zlatan och Caroline Seger. Det är vi som ska sätta bollarna i mål, har Stefan tidigare sagt till Hänt.

Men det finns stunder då tv-profilerna inte är överens – och då kan det gå riktigt hett till.

– Jag ska vara helt ärlig. Vi har aldrig någonsin blivit irriterade på varandra. Men ibland kan vi vara oense om i vilken ordning olika inslag ska komma. Det kan bli hetsigt, men det grundar ju sig i att vi båda vill göra ett så bra program som möjligt!

Stefan Odelberg stoppas från Bingolotto

Men inför kvällens Bingolotto blev det inte som planerat då Stefan plötsligt stoppades från programmet.

Viruset som vi alla är så trötta på vid det här laget tog även honom. Stefan har testat positivt för covid-19 och är nu sängliggandes. På Instagram berättar han om situationen.

Annons

”6:e dagen i sängen framför tvn och nu får jag precis reda på att jag inte skall leda Bingolotto ikväll som jag skulle gjort. Här har jag äntligen sett fram emot att vara sjuk och titta på mig själv men nähä, då går jag och blir sjuk så att jag får ställa in. Vilken jäkla otur just som man fick tiden att kolla eftersom man är hemma.”

Men alla Bingolotto-fans kan sitta stilla i båten. Att Stefan inte får programleda är givetvis bara tillfälligt – så fort han tillfrisknat återvänder han i rutan. Och rollen är ju ändå i trygga händer då Lotta Engberg håller i trådarna på egen hand tills Stefan är tillbaka.

– Stefan har hoppat in för mig och nu får jag ge tillbaka. Det ska dessutom bli skoj att träffa Jill Johnson igen, som är en av kvällens gäster, sa hon till Aftonbladet inför kvällen sändning.

Foto: TT

Annons