Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo säger ifrån i Trissvinnaren i TV4: "Du får hålla dig"

18 feb, 2022, 07:47 

Det är inte lätt att hålla tillbaka ivern när miljontals kronor står på spel, det fick Steffo bli vittne till under fredagen.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Ilska mot Nyhetsmorgon efter inslaget – tittarna förfäradVarje morgon får en lycklig lottinnehavare komma till Nyhetsmorgon i TV4 och skrapa triss, detta efter att först ha vunnit möjligheten på en vanlig trisslott man köper i affären.

Under fredagen var det Britt-Marianne från Halmstad som var där för att pröva lyckan. Pengarna skulle hon inte ha själv, nej de skulle hon dela med sin syster och en skolkamrat hemma i Halmstad.

Med 100 tusen kronor i garanterad vinst och möjlighet att vinna upp till 5 miljoner så är det lätt att förstå att lottskraparen kan bli lite extra förväntansfull, och det var precis vad som hände. När programmet klipper till Triss-sekvensen inleder programledarna med att förklara det som nyligen utspelat sig bakom kulisserna.

Annons

– Britt-Marianne har åkt från Halmstad och hon är så ivrig, hon är på väg att kasta sig in i lottboxen där, säger Steffo i direktsändningen.

Steffo är van vid ivriga lottskrapare!

– Vi måste hinna filma också, fyller Sofia Geite i.

Steffo Törnquist säger ifrån i direktsändning

Steffo vänder sig sedan direkt till Britt-Marianne med en uppmaning.

– Du får hålla dig lite Britt-Marianne!

Därefter fåt hon äntligen ta en lott och till sin stora glädje skrapar hon fram 250 000 kronor som Halmstadstrion alltså ska dela på.

– 250 tusen, oj oj oj. Herregud, nu ska vi fira, säger Britt-Marianne efter att hon skrapat fram vinsten.

– Det ska ni göra, njut ordentligt och hälsa de andra också, avslutar Sofia Geite.

Annons