Oväntade händelsen i Nyhetsmorgon – TV4-redaktionen i chock

17 feb, 2022, 05:02 
AvIndra Nordemar

Händelsen i Nyhetsmorgon lämnade hela studion i chock.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Nyhetsmorgon har blivit en del av hundratusentals svenskars morgonrutin som varje dag bänkar sig i tv-sofforna för att ta del av både allvarliga nyheter men också mer lättsamma inslag.

Ett av de många populära momenten är trisskrapet. Personer landet runt får komma till studion och skrapa i hopp om att kamma hem en storvinst – och här om dagen hände något som fick hela redaktionen att häpna.

Oväntade händelsen i Nyhetsmorgon

Soraya Lavasani och Martin Järborg är två av de många populära programledarna i Nyhetsmorgon.

Varje vecka intar de studion och efter så pass många sändningar som de gjort kan man ju säga att det är bekväma i kläderna. Men med ett direktsänt program finns det ingen garanti för vad som väntar.

Annons

Och under tisdagsmorgonen blev det storvinst i studion! När Luleåbon Curt Johansson skrapade sin trisslott var spänningen olidlig.

– Vi har räknat ihop till fem barn, tretton barnbarn och två barnbarnsbarn så det finns ju många som följer detta med spänning och så även vi, så programledaren Martin medan han, Soraya och tittarna följde skrapet ihärdigt.

Olidlig spänning i TV4-studion

Den första siffran visade fem miljoner kronor. Och när han hade skrapat halva trisslotten fick han en till "5.000.000". Men skulle han få en till? För de flesta händer det inte. Men plötsligt händer det, så att säga. Efter att Curt skrapat den sista siffran kunde han kalla sig mångmiljonär.

– Vad säger jag om det? Vilket jävla skrap!, sa han när han såg vad lotten gav.

Både Soraya och Martin tappade hakan, och hela studion jublade för Curts storvinst!

Foto: TT, TV4

Annons
Annons