Steffo Törnquists avslöjande om Jenny Strömstedt: ”Är så jävla klantig”

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt har varit ett radarpar i Nyhetsmorgon under många år. Men nu avslöjar tv-profilen en hemlighet om sin kollega.

5 saker du inte visste om Steffo Törnquist
0:43

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

(0:43)

Slå på ljud

TV4-profilen Steffo Törnquist är en Sveriges mest folkära tv-personligheter. Tillsammans med parhästen Jenny Strömstedt underhåller han de svenska tittarna i Nyhetsmorgon som är ett Sveriges mest populära program.

Duon intervjuar artister, idrottare och gör sitt bästa för att hjälpa tv-tittarna att få en bra start på dagen.

Under sin tid i tv-rutan har Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt lärt känna varandras styrkor, men även svagheter. Under ett avsnitt av "Benjamin's" gästar Törnquist och avslöjar då en hemlighet om sin kollega.

Steffo Törnquists avslöjande om Jenny Strömstedt

"Benjamin's", som just nu är inne på sin andra säsong, är ett mat- och musikprogram. Huvudpersonen bjuder in gästar, och i det här avsnittet får han besök av Steffo Törnquist, skådespelaren Klas Eriksson och musikern Moonica Mac. Benjamin Ingrosso och Steffo Törnquist lärde känna varandra under Let's dance och när duon står och diskuterar matlagning i programmet börjar de diskutera Jenny Strömstedts färdigheter i köket.

– Hon är så jävla klantig, säger Steffo och skrattar.

– Hon bränner ju upp en hel studio, säger Benjamin och syftar på när tv-profilen orsakade en eld i direktsändning.

Benjamin: Brukar du bjuda henne på mat, eller hänger ni bara i studion?

– En gång fick vi wagyukött. Ett kilo blev över från Nyhetsmorgon. Då fick jag och Jenny ett halvt kilo var. Då ringde hon och sa: "Om vi tar med oss köttet kan vi vi komma hem till dig då?"

– Hur svårt är det att göra wagyukött? Det är väldigt enkelt. Hon blir skitnervös och börjar elda upp allting, säger Steffo och skrattar.

Foto: TT och TV4.

LÄS MER: Ilska mot Steffo Törnquist efter intervjun i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Steffos och Jennys verkliga relation bakom kulisserna

LÄS MER: Steffo Törnquists son har vuxit upp – så ser han ut i dag!