Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquists hemliga uppgörelse med Niklas Strömstedt – sanningen om deras relation

20 aug, 2022, 07:00 
AvIbraheem Alsalman
Relationen mellan Steffo och Strömstedts. Bilder: Instagram

De verkar ha en väldigt tajt relation.

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Niklas Strömstedt, 64, syns i diverse tv-program - oftast som gäst. Artisten är en del av GES tillsammans med låtskrivarna Anders Glenmark och Thomas "Orup" Eriksson. Bland annat har de gjort succélåten från VM-sommaren 1994 "Nu gräver vi guld i USA".

Niklas Strömstedt är också gift med den kända och väldigt populära tv-profilen Jenny Strömstedt. Så sent som för drygt en vecka sedan fyllde Strömstedt 50 år och det firade hon rätt ordentligt. Kvällen till ära bjöd hon in till maskeradfest och på gästlistan stod en hel del välkända namn. Bland annat syntes TV4-kollegan Felix Herngren bland gästerna och Kristian Luuk närvarade också.

En annan som också var på plats var nära vännen - och vapendragaren- Steffo Törnquist. Steffo och Jenny ledde länge TV4:s långkörare Nyhetsmorgon och de har, genom åren, haft många roliga stunder tillsammans.

Annons

Relationen mellan Steffo och Strömstedts

Och deras relation sträcker sig långt utanför tv-rutan. Steffo är uppenbart bra vän även med maken Niklas Strömstedt. GES-artisten är samtidigt en hängiven AIK-supporter som följt sitt i väldigt många år.

Det har också märkts i relationen mellan Niklas Strömstedt och Steffo Törnquist. Strömstedt övertalade nämligen sin nära vän att hjälpa till finansiera AIK:s värvning av forne landslagsstjärnan och jättebacken Mikael Lustig. Enligt Expressen betalade duon närmare 600 000 kronor var för att få Lustig att skriva på för Strömstedts lag AIK.

– Jag kan säga att jag hade två bevekelsegrunder till varför jag gjorde det. Nicke är ju hängiven AIK:are, med märket tatuerat på armen till och med, så är det ju inte för mig. Jag har ju blivit AIK:are när våra söner föddes med några månaders mellanrum och sedan har vi gått på matcher med sönerna, berättade Steffo till tidningen tidigare.

Steffos relation med familjen Strömstedt verkar vara alldeles för fin och djup. Inte konstigt med tanke på hur många minnen de har spenderat tillsammans!

Annons