Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Steffo Törnquist euforisk efter bekräftade babylyckan: "En till att älska"

13 mar, 2023, 12:00 
Indra Nordemar

Steffo Törnquists befinner sig i ett lyckorus efter den glädjande nyheten!

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Ett välkänt ansikte för många är Nyhetsmorgon-veteranen Steffo Törnquist, 66, som blivit en stor tittarfavorit under sina många år på TV4.

Hans charm har sannerligen gått hem och dessutom är han känd för sin extravaganta livsstil som många verkar vara nyfikna på.

– Det finns ingen anledning att inte äta och dricka gott, om man kan. Det handlar om ett intresse för bra råvaror och goda smaker, och det har jag, har han tidigare sagt till Icakuriren.

Men båtar, klockor, pennor, whiskey och cigarrer kan självfallet inte mäta sig med kärleken för familjen – som nu utökas!

Annons

Steffo Törnquists stora bebislycka

Steffo har sedan 2008 varit gift med hustrun Caroline Törnquist. De bor i en lyxig våning om 222 kvadratmeter värderad till närmare 30 miljoner kronor, belägen mitt på Östermalm i Stockholm.

Och snart kommer en ny liten familjemedlem troligen springa runt i våningen med sin farfar och bonus-farmor.

Ja, Steffo har sonen Max Steffensen sedan en tidigare relation. I fjol förlovade Max sig med sin fästmö Derya, och Steffo var överlycklig.

Annons

”Fantastisk nyhet! Mackan smsar att underbara Derya sa JA”, skrev han då på Instagram.

"Som jag längtar"

Men nu verkar den lyckan toppas. Max och Derya väntar nämligen barn! I ett nytt inlägg meddelar blivande farfar Steffo den glädjande nyheten.

"I samma ögonblick min son Max föddes för 35 år sen förstod jag vad livet går ut på. Nu ska han och hans underbara Derya ha barn och jag ska bli FARFAR tjohooooooooooooooooooooooooooooooo som jag längtar, jag älskar Max och Derya och snart får jag en till att älska. Och busa med. Och göra fisljud med. Och lära spela gitarr, fiska, läsa saga, kramas med. Sa jag göra fisljud? Underbart"

Foto: TT

Annons