Steffos besked om framtiden i Nyhetsmorgon – efter alla år

05 aug, 2022, 21:25 
AvMinna Sarpaneva
Steffo Törnquist och Sofia Geite

I över 20 år har Steffo synts i Nyhetsmorgon, nu kommer den folkkära profilen med ett besked om framtiden i programmet.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Steffo Törnquist, 66, är minst sagt ett bekant ansikte för många svenskar.

Sedan år 2000 har han varit en av programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon och vi har sett flera profiler vid hans sida under åren. Däribland Jenny Strömstedt, 50.

Nu avslöjar Steffo hur hans framtiden i programmet ser ut.

Får inte längre jobba med kollegan

Recept.se Nyhetsbrev

Under lång tid var Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist ett oerhört uppskattat värdpar i Nymo. Det var dock ett tag sedan vi såg dunderduon tillsammans och det verkar som att det kommer att förbli så.

Lyckligtvis så är Jenny och Steffo goda vänner även utanför jobbet och har umgåtts en hel del i sommar. Steffo uppvaktade även Jenny med tårta tillsammans med Jennys make, Niklas Strömstedt, 64, på hennes födelsedag förra veckan.

Annons

Steffos besked om framtiden i Nyhetsmorgon

Det har varit lite olika ansikten och även en hel del sommarvikarier i Nyhetsmorgon under sommaren. Sofia Geite, 40, har dock kommit att bli den personen vi oftast ser vid Steffos sida i morgonsoffan.

Idag drog Steffo igång med sin 44:e säsong av Nymo med just Sofia och och vi kommer att få se mer av duon i fortsättningen. Det avslöjar Steffo på Instagram.

"Tjohooo, i morron drar jag igång min 44:e säsong på NyMo (ingen hopp-Jerka direkt, men det är ju så satans kul) jag har genom åren haft lyckan att ha fasta partners som varit sylvassa journalister med mycket fnitter i ögat: Lotta Mossberg, Anna Lindmarker, Jempa Strömstedt. Och nu Sofia Geite", skriver profilen under en bild på sig och parhästen. Han fortsätter:

"nu blir det lite inhopp här och där och hit och dit, men när valet är över och NyMo-schemat stabiliserats kommer vi att köra fredagar tillsamans hoppas att du hänger på i morron är det visserligen lördag (och vi sänder på söndag också) men det blir ett kanonprogram ändå" (sic!).

Annons

Vi saknar såklart Jenny och Steffo som värdpar men Sofia och Steffo är också en otrolig duo! Vi ser fram emot att få se mer av dem.

Foto: TT, Instagram/steffo56

Annons