Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nymoprofilens ärliga ord - avslöjar relationen till kollegorna

05 aug, 2022, 19:00 
AvIbraheem Alsalman

Det händer en del bakom kulisserna.

Annons
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Nyhetsmorgon är TV4:s succéprogram. Programmet sänds från tidigt på morgonen till förmiddag. Landets kändisar intervjuas om diverse saker som politik, musik, sport och framför allt mat. Programmet innehåller också väder och nöje. Så med andra ord får du en hel del om du bänkar dig framför tv:n.

TV4:s långkörare har genomgått flera förändringar genom åren. Programledare har slutat - och börjat. Men frågan är om inte den största förändringen kommer att ske nu till hösten?

För från och med september kommer Nyhetsmorgon ha helt nya sändningstider. Programmet kommer starta 05:45 som vanligt, men sänds ända fram till 12:00 måndag-fredag.

– Mer av allt kan man säga, sa profilen och programledaren Anders Pihlblad i programmet.

– Det är så, så roligt att tittarna är med oss och att Nyhetsmorgon är så uppskattat av så många och då vill vi bara ge er ännu mer, förklarade programledaren Soraya Lavasani.

Annons

Soraya avslöjar relationen till Thomas och Rania

Förändringen sker efter att Malou von Sievers, 69, populära program "Malou efter tio" läggs ner. Malou kommer istället satsa på ett annat format i form av "Malou möter".

Med det betyder också att redaktionen behöver förstärkas ytterligare - inte minst med programledare. Därför kommer nu Rania Shemoun och Thomas Ritter att kliva in. Duon är kända sedan tidigare där de har sänt nyheterna, ekonomi och även varit programledare för just Nyhetsmorgon.

Nu avslöjar Soraya Lavasani relationen till de övriga kollegorna. Och det visar sig att hon är mycket glad över att det är just de två, alltså Rania Shemoun och Thomas Ritter, som ansluter.

– Både Rania och Thomas har jag jobbat med i flera år. Så det känns bara helt naturligt och jättekul att de blir en ännu större del av Nyhetsmorgon. Jätteroligt verkligen, men det är liksom inga nya bekantskaper utan vi har varit kollegor länge, så det känns jätteroligt, säger Soraya enligt Hänt.

Annons