Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhetsmorgonprofilens lägenhet – så mycket är den värderad till!

04 aug, 2022, 18:00 
AvSimon Holm Stålhand

Det lönar sig att vara programledare!

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Thomas Ritter, 45, lämnade Nyheterna för att bli programledare för Nyhetsmorgon. Tillsammans med parhästen Rania Shemoun Olsson, 47, leder han tv-tittarna med van hand.

Han har jobbat på TV4 i 22 år och vet vad som krävs för att göra ett proffsigt intryck i tv-rutan. För Thomas var den självklarhet att tacka ja, även om det betydde att han lämnade de kära kollegorna på Nyheterna.

Det var också på TV4 som han träffade sin fru, Paula Ciavarella, 40. I dag har de varit gifta i 11 år och har döttrarna Claudia, 11 och Isabel ,8.

– Hon jobbar också på TV4. Vi träffades på TV4 Stockholm en gång i tiden. Jag vet inte om det var något sånt kungaklick utan vi jobbade tillsammans. Hon var reporter då, eller redaktör, och jag programledare. Så vi jobbade ihop och gillade varandra, har Thomas Ritter sagt till Hänt.

Så mycket är lägenheten värd

Trots att paret har olika arbetstider, Paula jobbar med 19- och 22-Nyheterna, så funkar det faktiskt ganska bra, enligt Thomas.

Annons

– Det funkar bättre än man tror. Folk undrar alltid hur sjutton vi får ihop det men det funkar bra. I och med att vi jobbar obekväma tider så är vi lediga då och då i veckorna. Det är väldigt bra med barnen också, det är alltid en som kan lämna och alltid en som kan hämta. Det är nästan alltid någon hemma när de kommer hem.

När de väl har tid att varva ner tillsammans så kan de göra det med klass. De bor nämligen i en lyxig lägenhet i centrala Stockholm. Och lägenheten är värderad till 14 100 000 kronor, enligt sajten hitta.se

Annons